Para ilk yarı üstte. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Para ilk yarı üstte. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Bu hafta Avrupa'da tel tel döküldük. Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maçında sahasında Alman ekibi Leipzig'e uzatmalarda yediği golle 4-3 mağlup oldu. İrfan Can Kahveci hat-trick yaparak gururumuz oldu. Bir diğer temsilcimiz Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta maçında sahasında Villarreal'e 1-0 mağlup oldu. Yenilen temsilcimizin 2'ncilik şansı sürüyor.

Sivasspor, 10 Aralık Perşembe günü deplasmanda 8 puanlı Maccabi Tel Aviv'i yenmesi halinde gruptan çıkabilecek. Beraberlik ve yenilgi halinde ise gruptan çıkan taraf İsrail temsilcisi olacak. Başakşehir'in hiç bir şansının kalmadığını da belirtelim.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Biz geçelim tahminlerimize. İşte sizler için tercih ettiğim 4 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Galatasaray-Hatayspor (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)

Galatasaray sahasında da deplasmanda da aynı oyunu sergiliyor. Baskılı futbolu rakiplerini bunaltıyor. Kadroda eksik futbolcuların olması da bunu engelleyemiyor. Fatih Terim kafasındaki oyun planını yavaş yavaş futbolcularına aktarıyor. Maçın başlama düdüğünden itibaren rakip kaleyi abluka altına alıyor. Bu maçta da ben Galatasaray'ın işi ilk yarıda bitirmek için Hatay sahasına sağlı sollu bindirmelerle sonucu gideceğini düşüyorum. Kanat organizasyonlarından isteği sonucu alamazsa Sofiane Feghouli'nin şutları skoru değiştirebilir.

Hatayspor lige fırtına gibi başladı ardından da duraklama yaşadı. 3 deplasman maçında Hatayspor, 1 galibiyet, 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 6 gol yedi, 1 gol attı. Sahaya eksiksiz bir kadroya ile çıkacak olan Hatayspor'un golü erken yerse dağılabilir. Bunu Alanyaspor önünde görmüştük. Tahminim ilk yarıda 2 gol olacağı yönünde. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)


Denizlispor-Fenerbahçe (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)

Denizlispor son 4 maçının 2'sini sahasında 2'sini de deplasmanda oynadı. Bu maçlardan sadece son maçında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Bu hafta ise Fenerbahçe'yi konuk edecek. Denizlispor sahasında yenildiği Beşiktaş'a bile 2 gol atmayı başarmıştı. Ben bu maçta da gol bulacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe ise son maçında ezeli rakibi Beşiktaş'a sahasında yenildi. Hatırlarsanız, bu maç için derbinin favorisi olmayacağını söylemiştim ve haklı çıktım. Fenerbahçe bu maça çok süratli başlayacaktır. İlk golü bulan tarafta olabilir. Ben bu karşılaşmada da ilk yarıda 2 gol olacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)

Göztepe-Kayserispor (Tahmin: 0 Oran: 3.50)

Göztepe sahasında oynadığı 4 maçın 2'sini kazandı birinde berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 12 gol atma başarısını gösterdi. 7 golü de kalesinde gördü. 

Kayserispor ise 4 deplasman maçının 2'sini kaybedip 1'ini kazandı. Bu maçlarda 2 gol atıp 4 gol yedi. 
Bu karşılaşmada takımların birbirlerini üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. (Tahmin: 0 Oran: 3.50)

Antalya-Ankaragücü (Tahmin: 0 Oran: 3.10)

Antalyaspor'da sakat ve cezalı oyuncu sayısı fazla. Bir kaç oyuncunun da durumu belirsiz.

Ankaragücü ise ligin güçsüz takımlarından biri. Ben bu karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyorum. (Tahmin: 0 Oran: 3.10)

Toplam oran: 54.92. Bol şanslar.