Para kazandıracak kupon burada. İddaa uzmanı Eray Erollu sizin için hazırladı

Para kazandıracak kupon burada. İddaa uzmanı Eray Erollu sizin için hazırladı
Önümüzdeki hafta milli maçlar nedeniyle lig maçları oynanamayacak. Tüm takımlar bugün ve yarın oynanacak maçlarını kazanarak milli arayı en iyi şekilde değerlendirmenin hesabı içindeler. Sizlere İngiltere Premier Lig ağırlıklı maç tercihi yaptım. Hepinize bol şanslar dilerim

Unutmayın: "En iyi tahmin kendi tahmininizdir." 
Yorumlarıma geçiyorum.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Everton-Brighton (Tahmin 1. Oran: 1.62) 

Tottenham ve C. Palace'yi deplasmanda yenen ve sahasındaki karşılaşmada da West Bromwich engelini 5 golle geçen Everton, 3 haftada 9 puan toplayarak puan cetvelinde kendisine 3. sırada yer buldu. 

İlk hafta sahasında Chelsea'dan 3 gol yiyen sonra hafta Newcastle deplasmanında 3 golle 3 puanı alan Brighton, dünya gündemine oturan Man United'a maç bittikten sonra verilen penaltı kararıyla boyun eğmişti. Bu karşılaşmada Brighton'ın 5 topu da direkten dönmüştü.

Bu karşılaşmada Everton'un maçı kazanacağını düşünüyorum. (Tahmin 1. Oran: 1.62) 

Leeds United-Man City (Tahmin 3.5 gol. Oran: 1.70)

İlk hafta Liverpool'a 4-3 yenilen, ikinci haftada Fulham'ı aynı skorla geçen Leeds United, Sheffield Utd'ı tek golle geçti. Leeds United'ın ilk 2 haftadaki maçlarında 7 gol oldu. Bu hafta Man City 'ı konuk edecek.

Man City ilk hafta maç yapmadı. İlk maçında Wolverhampton'ı 3-1 yendi. Geçen hafta ise kendi sahasında Leicester'a 5-2 yenildi. Son maçta 7 gol atıldı.

Leeds United 3 maçta 8 gol atıp, 7 gol yedi. Man City ise 2 maçta 5 gol atıp, 6 gol yedi. Bu karşılaşma bol gollü geçmeye aday. 90 dakika sonucu 4 gol olacağı düşüncesindeyim. (Tahmin 3.5 gol. Oran: 1.70)

Leicester-West Ham (Tahmin 1. Oran: 1.52)

Sezonun ilk maçında West Bromwich'i deplasmanda 3-0, Burnley'i sahasında 4-2 ve Man City'i deplasmanda 5-2 ile geçen Leicester, 3 maçta 9 puanı hanesine yazdırdı. 

West Ham ise sahasında Newcastle'a 2-0, Arsenal'a dış sahada 2-1 yenildikten sonra son maçında Wolverhampton'ı sahasında 4 golle yendi.

Bu karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyorum.  (Tahmin 1. Oran: 1.52)

Wolverhampton-Fulham (Tahmin1. Oran: 1.38) 

Sheffield Utd'ı deplasmanda yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Wolverhampton, ikinci hafta Man City'e sahasında 3-1 kaybetti. Geçen hafta ise West Ham deplasmanında 4 golle 3 puanı bıraktı. 

Fulham ise ilk hafta sahasında Arsenal'dan 3 gol yedi. Leeds United'a deplasmanda 4-3 kaybeden Fulham, geçen hafta, sahasında Aston Villa'dan 3 gol yiyerek 3 puanı bıraktı.

Wolverhampton bu karşılaşmadan 3 puanı alacak taraf olduğunu düşünüyorum. (Tahmin1. Oran: 1.38) 

Kasımpaşa-Galatasaray (Tahmin 2. Oran 1.75)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İskoçya ekibi Ranges'a deplasmanda 2-1 yenilerek Avrupa defterini kapattı. Fatih Terim bu maçta çılgına döndü. Yaralı aslan derbi maçını deplasmanda oynayacak. Rangers maçında sahada olan ilk 11'de 3 oyuncunun bu maçta yedek başlayacağını düşünüyorum. Yorgunluk da geçen haftaki Fenerbahçe maçında olduğu gibi oyun sistemini etkileyecektir. 

Kasımpaşa ilk hafta Kayseri deplasmanında 3 puanı tek golle bıraktı. 2. hafta sahasında Çaykur Rizespor'u 2 golle geçti. Hatay deplasmanında da yine tek golle sahadan puansız ayrıldı. Kasımpaşa'nın bu maçtan puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak.

Bu maçta Terim ağırlığını futbolcularında hissettirecektir. Tahminim Galatasaray'ın bu karşılaşmayı kazanacağı yönünde. (Tahmin 2. Oran 1.75)

Toplam oran: 10.11 Bu oranlar değişiklik gösterebilir.