Para kazanmanın anahtarı bu kuponda! Eray Erollu sizler için yazdı

Para kazanmanın anahtarı bu kuponda! Eray Erollu sizler için yazdı
Korona virüs korkusu altında karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. Bu hafta zevkli geçmeye aday bir çok karşılaşma var. Size kazandıracak bazı maçları yorumladım.

Bu hafta oldukça tempolu geçecek karşılaşmalar dikkat çekiyor. Bugün ve yarın iddaa programında banko maçlar var. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma: 

Başakşehir-Galatasaray (Tahmin 2-Oran: 260) 

Hatayspor deplasmanında 2 golle 3 puanı bırakan Başakşehir, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Geçen sene başarısını şampiyonlukla taçlandıran Başakşehir, bu maçta zorlanacaktır.
Galatasaray ligin ilk haftasında Gaziantepspor'u 3-1'lik skorla geçti. Hafta arasında da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'ye aynı skorla yendi. Galatasaray'da forvetlerin formu dudak uçuklatıyor. Falcao Gaziantep maçında ağları 2 kere sarstı. Diagne ise Neftçi Bakü'ye nazire yaparcasına 2 gol attı. 
Bu maçta kazanan tarafın Galatasaray olacağını tahmin ediyorum. Tahmin 2-Oran: 260

B.Dortmund-M´gladbach (Tahmin 1-Oran: 1.42)

Geçen seneyi 2. sırada bitiren B.Dortmund, lig 4'üncüsü  M'gladbach'ı konuk edecek. M´gladbach ligin en iyi defans yapan takımlarından. Geçen sene deplasmanlarda maç başı 1 gol yeme ortalamasıyla oynadı. Buna rağmen ben ev sahibi takımı ligin ilk haftasındaki karşılaşmasında şanslı görüyorum. (Tahmin 1-Oran: 1.42)

Leipzig-Mainz  (Tahmin 1-Oran: 1.22)

Bundesliga'da adından sıkça bahsettiren Leipzig, geçen seneyi 3. sırada bitirirken, rakibi Mainz 13. sırada kendine yer buldu. Bu karşılaşmada ev sahibi ekibi şanlı görüyorum. Leipzig kazanır. (Tahmin 1-Oran: 1.22)

Man Utd-Crystal Palace  (Tahmin 1-Oran: 1.22)

Man Utd bu hafta ilk maçını oynayacak. Rakibi ise ilk maçında Southampton'u yenerek 3 puanı tek golle alan Crystal Palace. Geçen seneyi 3. sırada bitiren Man Utd, şampiyon Liverpool'un 33 puan gerisinde kalmıştı. Bu sezon böyle bir duruma düşmek istemeyecek Man Utd, var gücüyle bu maça asılacaktır. Man Utd kazanır. (Tahmin 1-Oran: 1.22)

Gençlerbirliği-Konyaspor (Tahmin 0-Oran 2.90)

İlk haftayı bay geçen Konyaspor bu hafta Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Gençlerbirliği, geçen hafta, Antalyaspor'a 2-0 yenilmişti. 
Ben bu maçta puanların paylaşılacağını düşünüyorum. Tercihim beraberlik. (Tahmin 0-Oran 2.90)

Oranlarda değişiklik olabilir

Toplam oran: 15.93