Paramount Otel paylaşımınya ünlü Gazeteci Seher Yaşayacak da kokainin sahibinin peşine düştü

Paramount Otel paylaşımınya ünlü Gazeteci Seher Yaşayacak da kokainin sahibinin peşine düştü
Gazeteci Seher Yaşayacak Sedat Peker’in Kolombiya’dan gelen kokainlerle ilgili iddiasına yönelik dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yaşayacak’ın yeni iddiasının ardından gözler Emniyet Genel Müdürlüğü’nden açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Gazeteci Seher Yaşayacak organize suç örgütü olduğu gerekçesi ile hakkında soruşturma yürütülen Sedat Peker’in Kolombiya’dan gelen kokainlerle ilgili gündem yaratacak bir iddia da bulundu.

Peker’in Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına yönelik paylaşımını alıntılayan Yaşayacak, “Pandemide Kolombiya’da 2 büyük parti kokain yakalandı. Biri Türkiye diğeri Bulgaristan. Bizimle işbirliği geliştirmeyen Kolombiya yetkilileri Bulgaristan ile işbirliği geliştirdi. Buna dair uzun bir basın açıklaması var. Hemen bulayım ekleyeyim” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Sedat Peker de konu ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Peker, “Ülkemize geleceği belli olan 5 ton kokainle ilgili bize nasıl bilgi vermez? Kolombiya polisleri bilgi vermiyorsa DEA veya başka bir uluslararası kuruluşa başvurdunuz mu? Bilgi istediniz mi? Ayrıca narkotik polislerinin çalışma azimlerini kırmak gibi bir amacım yok. Narkotik polislerini engelleyen üst derece bürokratları ve siyasileri deşifre etmekti benim amacım. “ dedi.

 

İlgili Haberler