Oteline çökülen Bahtiyar İkramoğlu'nun bakın yanında kim var

Oteline çökülen Bahtiyar İkramoğlu'nun bakın yanında kim var
Sedat Peker'in oteline çöküldüğünü iddia edildiği Bahtiyar İkramoğlu'nun sosyal medyada otel açılışına ait bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Gerçek isminin Botir Rakhimov olduğu iddia ailen Bahtiyar İkramoğlu'nun Paramount Otel açılışında Nicole Kidman'ı çağırdığı ve yan yana fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz''a ait Paramount Hotel''in gerçek sahibinin Bahtiyar İkramoğlu olduğunu iddia etti.

Paramount Otel ile ilgili iddiaların ardından sosyal medya da paylaşılan bir fotoğrafta otel açılışına Nicole Kidman’ın katıldığı ortaya çıktı.

Peker, “Cihan ekşi unutmadan, el altından sosyal medyaya uluslararası büyük mafya diye sızdırdığın Botir Rahimov. Ben bu adamın işyerinde misafiri oldum, bu namuslu bir adam. Paramount hotelin gerçek sahibi bu adamı nasıl dolandırdınız onu da anlatacağım. Türkiye’de ismini değiştirdi, Bahtiyar İkramoğlu ismini aldı. Paramount hotelin gerçek sahibi aslında bu kişidir (Özbek asıllı)." ifadelerini kullandı.

Acarer, Paramount Otel’in gerçek sahibi olduğu söylenen Bahtiyar İkramoğlu''nun gerçek isminin Botir Rahimov olduğunu ve hakkında kırmızı bültenle aranıyor iddiası olduğunu belirtti.

Acarer, “Paramount Otel’in gerçek sahibi olduğu söylenen Botir Rahimov yani Bahtiyar İkramoğlu hakkında bir detay. Kırmızı bültenle aranıyor iddiası var. Anlaşılan ona da çöküp tezgaha getirmişler. Bu da işin başka tarafı” dedi.

İlgili Haberler