Paranın şifresi bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Paranın şifresi bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Hafta içinde maç yapmayan futbolcular, dinlenmiş olarak hafta sonu maçlarına çıkacaklar. Haftanın en zor mücadelesi ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşmanın sonucu ligin üst sıralarını yakından ilgilendiriyor. Son 7 maçta 21 puan toplayan Trabzonspor ile geçen hafta evinde hiç ummadığı bir yenilgi alan Fenerbahçe'de tüm hesaplar 3 puan üstüne kuruldu.

Süper Lig''de 4. sırada bulunan Trabzonspor, 3. sırada bulunan Fenerbahçe''yi misafir edecek. Bu karşılaşma şampiyonluk yarışı yapan takımları da yakından ilgilendiriyor.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Galatasaray-Büyükşehir Erzurumspor (Tahmin: İlk yarı 1.5 gol üst. Oran: 2.00)

Lider Galatasaray bu hafta Büyükşehir Erzurumspor''u konuk edecek. Erzurum''da kaleci Jakub Szumski kırmızı, önlibero Petrus Boumal da sarı kart cezalısı olduğundan bu zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacaklar. Galatasaray sahasında oynadığı 12 maçın 8''ini kazanıp 1''ini kaybetti. Bu karşılaşmalarda 29 gol atıp 7 gol yedi. Rakip Erzurumspor ise dış sahadaki 12 maçın 5''ini kazanıp 6''sını kaybetti. Bu maçlarda 13 gol atıp 20 golü ağlarında gördü. 

Fatih Terim bu maçta da sonuca ilk yarıda ulaşmak için takımını motive ediyor. Maçın başlama düdüğünden itibaren rakibin üstüne çökecek olan Fatih Terim''in öğrencileri istediği sonuca ilk yarıda ulaşacaktır. Tahminim ilk yarıda en az 2 gol atılacağı yönünde. (Tahmin: İlk yarı 1.5 gol. Oran: 2.00)

Trabzonspor-Fenerbahçe (Tahmin: 1. Oran: 2.55)

Büyük maçların favorisi olmuyor. İddaa bu maçta Fenerbahçe''yi favori olarak gösterdi. Trabzon''un galibiyet oranı 2.50, Fenerbahçe''nin ise 2.10.  Fenerbahçe 12 dış saha maçında 29 puan topladı. Bu puanlar İstanbul ekibini deplasmanda en fazla puan toplayan takım yaptı. Deplasman maçlarında 1 kez yenilen buna karşı 9 galibiyet alan Fenerbahçe''de tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulu. Sarı Kanaryalarda en büyük sıkıntı defansta. Defansın arkasına atılan her top rakip için gol pozisyonu oluşturuyor. 

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 11.30’da yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yapıldı. Sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ile Trondsen’in yanı sıra dinlendirilen Hugo antrenmanda yer almadı. Ayrıca Uğurcan, Erce, Baker, Hosseini ve Marlon da antrenmanda yer almazken, Yusuf ile Faruk Can ise takımdan ayrı çalıştı.

Trabzonspor Fenerbahçe maçını kazanarak galibiyet serisini 8 maça çıkarmak istiyor. 12 iç saha maçının 7''sini kazanan Trabzonspor seriyi 8 maça çıkaran taraf olur. (Tahmin: 1. Oran: 2.55)

Beşiktaş-Denizlispor  (Tahmin: İlk yarı 0.5 gol alt. Oran: 2.95)

Denizlispor''un son oynadığı 6 maçın ilk yarıları ya golsüz bitti ya da 1 gol atıldı. Aynı durum Beşiktaş''ın maçları için de geçerli. Kara Kartal''ın son 7 maçın ilk yarılarında ya hiç gol atılmadı ya da atılan tek golle soyunma odasına gidildi. Bu maçın ilk yarısında ya gol atılmaz ya da 1 gol sevinci yaşanır tahmininde bulunuyorum. (Tahmin: İlk yarı 0.5 gol alt. Oran: 2.95)

West Bromwich-Brighton (Tahmin: 0. Oran: 3.00)

20 takımlı İngiltere''de 19. sırada bulunan West Bromwich, 16. sırada bulunan Brighton''u konuk edecek. Bu maçta 90 dakika sonunda dengelerin değişmeyeceğini düşünüyorum. (Tahmin: 0. Oran: 3.00)

Nimes-Nantes  (Tahmin: 0. Oran: 2.95)

Fransa''da ligin alt kısmını yakından ilgilendiren bir maça sahne olacak. 17 sırada bulunan Nimes, 18. sırada bulunan Nantes''i misafir edecek. Nimes''in 24, Nantes''in 23 puanı bulunuyor. Nimes sahasındaki 13 maçın 3''ünü kazanıp 9''unu kaybetti. Nantes ise 13 dış saha maçının 2''sinden 3 puanla ayırılırken, 4 maçta eşitliği bozamadı. Tahminim bu maçın berabere biteceği yönünde. (Tahmin: 0. Oran: 2.95)

Toplam oran: 133.14 Oranlar değişiklik gösterebilir.