Neymar: Evet dedikleri gibi sarhoştum

Neymar: Evet dedikleri gibi sarhoştum
PSG'nin yıldızı Neymar, 'sarhoş' eleştirilerine yanıt verdi

Paris Saint-Germain, Fransa Ligue 1''de bir yıllık aranın ardından yeniden şampiyonluğa ilerliyor. Ancak Şampiyonlar Ligi''nde bir türlü gelmeyen başarı Fransız medyası ve taraftarların eleştirisine yol açtı.



PSG son 16 turunda Real Madrid''e karşı kaybetmiş ve takımın yıldızları Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar tepkilerin odağına yerleşti.

"HER SABAH SARHOŞ GELİYOR"
Geçtiğimiz günlerde RMC Spor muhabirlerinden Daniel Riolo, haberinde baskıların altında ezilen Brezilyalı yıldız için, "Neymar, PSG için problem. Artık antrenman yapmıyor ve her sabah tesislere sarhoş geliyor." ifadelerini kullanmıştı.


Bu eleştirilere Neymar''dan yanıt geldi. 30 yaşındaki futbolcu, Paris Saint-Germain''in Lorient''i 5-1 mağlup ettiği maçta ''sarhoş'' olduğu konusunda şaka yaptı. Instagram hesabından golün videosunu paylaşan Brezilyalı, "Dedikleri gibi sarhoştum, o yüzden işe yaradı..." notunu düştü.

Neymar(2), Kylian Mbappe(2) ve Lionel Messi üçlüsü ilk kez bir maçta hep beraber gol atma başarısı gösterdiler. Rahat galibiyete rağmen tribünleri dolduran taraftarların yıldız isimleri protesto ettiği görüldü.

PSG, Ligue 1''de kalan 8 haftada Marsilya''nın 12 puan önünde lider konumda.

Neymar, lig ve Şampiyonlar Ligi''nde 22 maça çıktı, 7 gol ve 5 asist üretti.