Paşa paşa zirveye! Bursaspor: 1 - Kasımpaşa: 2

Paşa paşa  zirveye! Bursaspor: 1 - Kasımpaşa: 2
Süper Lig'in 12. haftasında ligin flaş ekibi Kasımpaşa deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yendi. Paşa'ya galibiyeti getiren golleri; Diagne ve Trezeguet kaydetti. Mustafa Denizli yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip bu sonucun ardından 22 puana yükseldi

Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa, 12. haftada Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yendi... 

2 hafta sonra kazanan Paşa'ya galibiyeti getiren golleri; Diagne ve Trezeguet kaydetti. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip, bu sonucun ardından 22 puana yükseldi. 

Bu sezon evinde ilk kez kaybeden Bursaspor ise 13 puanda kaldı.

ÖNEMLİ DAKİKALAR...

DİAGNE SAHNEDE

Mücadelenin 22. dakikasında Kasımpaşa, Bursa deplasmanında 1-0 öne geçti... Ceza sahasının sol ön çaprazında topla buluşan Trezeguet'nin içeriye doğru yaptığı ortayı göğsüyle yumuşatan Diagne, meşin yuvarlığı iyi bir vuruşla ağlara yolladı. Senegalli yıldız bu sezonki 12. golünü kaydetti.

SKOR 1-1 OLDU

26. dakikada Bursaspor skoru eşitledi... Latovlevici'nin sol köşeden kullandığı korner atışına penaltı çizgisinin önünden iyi yükselen Ertuğrul Ersoy, meşin yuvarlığı kalecinin solundan filelere gönderdi: 1-1.  Bir dakika sonra ev sahibi ekip bir kez daha gole yaklaştı. Barış Yardımcı'nın sağ kanattan yaptığı ortada bir anda ceza alanı içinde boşta kalan Sakho'nun vurduğu vole, yandan auta çıktı.

AYTAÇ YÜZDE YÜZÜ KAÇIRDI

41. dakikada ise Tunay Torun'un sağ kanata gönderdiği ara pasta topla buluşan Lima, önündeki savunma oyuncularını çalımlayıp ceza sahasının ön çizgisine doğru ilerledikten sonra topu sert bir şutla kaleye gönderdi. Ramazan Köse'nin kurtarışında seken top Aytaç Kara'nın önünde kaldı. Rahat bir pozisyonda olan Aytaç Kara, topa istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak kalenin üstünden auta gitti.

PAŞA TEHLİKELİ GELDİ

43. dakikada bu kez gole yaklaşan taraf Kasımpaşa oldu. Sağ kanattan içeriye topla katederek ceza sahası içerisinde Ertuğrul ve Aytaç'tan sıyrılan Trezeguet, kale ağzında vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından çok az farkla dışarıya çıktı.

TREZEGUET'DEN HARİKA BİR GOL

48. dakikada Trezeguet'nin akıl dolu frikik golüyle Kasımpaşa, Bursaspor deplasmanında 2-1 öne geçti. Herkes ceza sahasına orta beklerken, Trezeguet topu direkt kaleye gönderdi: 2-1. Yıldız futbolcu bu sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 12 maçta 10 gole katkı sağladı. (5 gol, 5 asist)

Paşa'da 82. dakikada sarı kart gören Sadiku, 13. haftadaki Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü.