Patlamayla ilgili Hükümet'ten ilk açıklama

Patlamayla ilgili Hükümet'ten ilk açıklama
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanlarına yapılan terör saldırısı sonrası ilk açıklamasını Twitter hesabı üzerinden yaptı.

Bozdağ, Twitter hesabı üzerinden attığı mesajlarda terör saldırısını lanetlerken bu saldırının sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka, adalete ve millete yapıldığını belirtti.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Soylu, Şanlıurfa'daki patlamaya ilişkin bilgi verdi. Soylu, "15 civarında hafif yaralı olduğunu arkadaşlarımız bize ilettiler. Bir tane de çocuğumuz şehit oldu. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Soylu ayrıca, 5 aydır peşinde olunan ve ülkede 4-5 aydır bir çok olayın faali olan teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade ederek, "Bir de başka bir haber daha vereceğim. Yaklaşık 5 aydır peşinde olduğumuz bir hain vardı ve ülkemizde son 4-5 aydır gerçekleştirilen bir çok olayın faali bugün kahraman güvenlik güçlerimiz onlara gereken cevabı verdiler ve onları etkisi hale getirdiler. Yarın arkadaşlarımız bunları açıklayacaktır. Hiç merak etmeyin bu aziz milletimize sözümüzdür. Hiçbir şeyden yorgunluktan, uykusuzluktan hiçbir şeyden çekinmeden bu aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradenin savunucularıyız. Merak etmeyin söylediğimiz sözün sonuna kadar arkasındayız PKK bu ülkenin topraklarından silinecektir" şeklinde konuştu.