Payitaht Abdülhamit bu akşam yayınlanacak mı?

Payitaht Abdülhamit bu akşam yayınlanacak mı?
Cuma günlerinin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Payitaht Abdülhamid'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk’ün paylaştığı Payitaht Abdülhamit son olarak 73. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU

Yeni yüzyıl başlarken acının, ümidin ve mücadelenin coğrafyasında son cephe açılıyor. Payitaht, en büyük savaşını veriyor. Sultan Abdülhamid, son iki yüzyıldır zafer kazanamayan Osmanlı'nın talihini değiştirmiş, Yunan harbini kazanmıştır. Cephede biten harp ise şimdi masada devam edecektir. Global Monarşi'nin veziri Parvus ise artık Abdülhamid'e karşı yüz yüze savaşacaktır. Hedef devlettir. Devleti ayakta tutan kıymetler baltalanmaktadır. Her kıymet bir sütun, her sütun çatıyı ayakta tutan bir güçtür. Abdülhamid ise devlet çatısını yıkmak isteyenlerin önündeki tek engeldir.

Parvus, Abdülhamid'in düşmanlarını tek cephede birleştirecek ve Osmanlı'nın yıkılışı için yıllar sürecek planı başlatacaktır. Abdülhamid ise kalkınma hamleleriyle devleti büyük savaşa hazırlamaktadır. Demir yolu hamlesinden sonra yeni yüzyıl boyunca, uğrunda savaşlar verilecek neft (petrol) hamlesini başlatacaktır Abdülhamid... Osmanlı topraklarındaki petrol arazilerinin haritalarını çıkaran Abdülhamid, hammaddeyi elinde bulunduranın yenidünyaya yön vereceğini bilmektedir. Bu değerleri korumak için de var gücüyle savaşacaktır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT’İN 74. FRAGMANI YAYINLANDI MI

Abdülhamid’e muhalif olanların desteğini alan Sabahattin sahaya tekrar çıkar. Ama bu sefer arkasında Rothshild vardır. Rothshild Jön Türkleri kullanarak Abdülhamid’in üstüne gelir. Askerlerini savaş alanına salan bir komutan edasıyla adamlarına görevlerini dağıtır. Sonra da ihtiyacı olan parayı Sabahattin’e götürmek üzere Patiyaht’tan ayrılır. Paraların gittiği yerde, Abdülhamid’in onlar için hazırladığı muazzam bir tertibi vardır.

Halil Halid nihayet Camgöz’ün intikamını alır. Joris de Payitahın altını üstüne getirip Abdülhamid’i yıkmak için keskin bıçağı Ozanyan ve acımasız eli Garo ile harekete geçer. Halil Halid ve adamları önlerindeki tek engeldir. Joris’in gözünü diktiği mahallede çalışan Zeynep, Joris’in alçak saldırısının kurbanı olmak üzeredir.

Naime’nin başına gelenler, Abdülhamid ve Bidar’ın yüreğine büyük bir ateş düşürür. Seniha, Şivenaz’a güvenmenin bedelini ağır öder; Abdülhamid ve Mahmut’la karşı karşıya gelir… Seniha Payitaht’a veda ederken, Zeynep de hayata veda etmek üzeredir. Şivenaz’ın hapsinden kurtulan dayısı, Bidar’a gerçekleri söyleyecek mi? Rotschild Abdülhamid’in büyük tertibi karşısında ne yapacak?