Paylaşımları başını yaktı. Eşi soluğu mahkemede aldı

Paylaşımları başını yaktı. Eşi soluğu mahkemede aldı
Pilot olan eşinin uçuşta olduğunu zanneden genç kadın, sosyal medyada gördüğü fotoğraflar üzerine aldatıldığını öğrenince soluğu mahkemede aldı. 

Paylaşımları başını yaktı. Eşi soluğu mahkemede aldı: Reklamlar sona erdi filme devam

Sabah''ta yer alan habere göre; özel bir havayolu şirketinde çalışan pilot, sevgilisiyle tatile çıktı. Muğla''da tatil yaparken sosyal medyada samimi fotoğraflar paylaşan pilotun karısı ise aldatıldığını sosyal medyadaki fotoğrafları görerek öğrendi. Kocasını uçuşta zanneden kadın, boşanma davası açtı.

Pilot olan Furkan H., Muğla Göcek''te yat kiralayıp S.T. ile tatil yaptı. Instagram''da sarmaş dolaş fotoğraflar paylaşan ikili, "Reklamlar sona erdi, filme devam", "Gözlerim yollarda, kaptanımın gelmesini bekliyorum" ve "Geldi benimkiii" gibi ifadeler yazdı.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE ŞOKA UĞRADI

Pilot Furkan H.''nin eşi Lale H. sosyal medyadan fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Kocasının uçuşta olduğunu zanneden kadın, boşanma davası açtı.

PİLOT İDDİALARI YALANLADI

Pilot Furkan H. ise S.T. ile nişanlısı H.S.''nin yatında bir süreliğine misafir kaldığını, eşinin kıskançlık ve nafaka nedeniyle bu iddiaları ortaya attığını iddia etti.

İlgili Haberler