Pedofili mahkumu ölü bulundu

Pedofili mahkumu ölü bulundu
Küçük çocuklara yönelik cinsel suçlarla yargılanan ve kamuoyunda Epstein olayı olarak bilinen davada suç ortağı Jean Brunel ölü bulundu. Fransız model ajansı yöneticisi Jean-Luc Brunel cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle Aralık 2020'de tutuklanmıştı.

Pedofili mahkumu ölü bulundu

OdaTV''nin haberine göre, ABD’de çocuklara yönelik cinsel istismar suçlamalarıyla 2019’da yattığı New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi''nde ölü bulunan yatırım fonu milyarderi Jeffrey Epstein ile yakın ilişkilere sahip olduğu ifade edilen eski Fransız model ajansı yöneticisi Jean-Luck Brunel’in tutulduğu hapishanede hayatını kaybettiği açıklandı.

EPSTEİN OLAYI NEDİR

Jeffrey Epstein soruşturması ilk olarak 2005 yılında Palm Beach, Florida''daki polislere bir yetişkinin, 14 yaşındaki bir kıza para karşılığı uygunsuz masajlar yapmasını istediği ihbar edilince başladı.

Epstein, Florida eyaletinde hakkındaki cinsel istismar ve kız çocuklarını pazarlama suçlarıyla ilgili olarak 2008 yılında suçlarını kabul ederek bir anlaşma yaptı.
Epstein aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew''ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isimle yakınlığıyla da biliniyordu. Prens Andrew hakkında da Epstein''le birlikte reşit olmayan kız çocuklarıyla olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı.

66 yaşındaki Jeffrey Epstein, en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

JEFFREY EPSTEIN KİMDİR

Jeffrey Edward Epstein, Amerikalı finansçı, iş adamı ve seks suçlusu. Epstein 20 Ocak 1953''te Brooklyn, New York''da, Yahudi bir ailede doğdu. Kariyerine öğretmen olarak başladı, daha sonra çeşitli işlerle bankacılık ve finans sektörüyle ilgilendi. 

Pedofili ( çocuk cinsel istismarı) milyarder Jeffrey Epstein’a reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanmıştı. 10 Ağustos 2019’da Jeffrey Epstein tutulduğu hücresinde kendisi asmış olarak ölü bulunmuştu.