MSB duyurdu: Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu

MSB duyurdu: Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu
Pençe-Kilit Harekatı'nda Kuzey Irak'ta terör örgütlerince yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Ordu Ünyeli Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde EYP''nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP''nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş. Gökhan DEMİR, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerini kullandı.

ŞEHİDİN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

İHA''nın habeirne göre; şehit Gökhan Demir’in acı haberi Ünye’nin İnkur Mahallesi’nde bulunan baba evine ulaştı.

Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehidin babası Yaşar, annesi Suriye, kardeşleri ve yakınlarını askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı.

Eşi Seda Demir ile evli olan şehit Gökhan Demir''in, Eylül (7) ve Doruk (5) adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Şehit Demir''in cenazesinin, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazın ardından İnkur Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

5 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin eşinin ve çocuklarının da Diyarbakır’da olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler