Pendik'te korkunç kaza! Otomobille çarpışan kamyon takla attı

Pendik'te korkunç kaza! Otomobille çarpışan kamyon takla attı
İstanbul Pendik'te sebze yüklü kamyon otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon takla atıp ters dönerken, otomobil yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada kamyondaki 2 kişi ile otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Pendik, D100 Karayolu Kaynarca mevkii Ankara istikametinde meydana gelen olayda, Özgür A.'nın kullandığı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle Beşir K.'nın kullandığı sebze yüklü kamyona çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyon, yolda takla atarak ters döndü. Otomobil ise kamyona vurduktan sonra yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada Kamyondaki 2 kişi ile otomobildeki 5 kişi yaralandı. Takla atan kamyondaki sebzeler ise yola saçıldı. Kamyonda bulunan ve yaralanan 2 kişi vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Hurdaya dönen otomobildeki yaralı 3 kişi ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

211 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazada 2 araçtaki toplam 5 kişi yaralanırken otomobilden çıkarılan ve ismi öğrenilemeyen bir kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis, kazayı hafif yaralı olarak atlatan her iki sürücüye de alkol testi yaptı. Yapılan test sonucu otomobil sürücüsü Özgür A. 211 promil alkollü çıktı.

BEKÇİ, TÜRK BAYRAĞINI YERDEN KALDIRDI

Polis ekipleri kazanın yaşandığı noktada inceleme yaptığı sırada bir bekçinin yerde gördüğü Türk bayrağını yerden alarak temizledikten sonra katlayıp cebine koyduğu anlar dikkat çekti.

Kaza nedeniyle D100 Karayolu'nun Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekicilerle yoldan kaldırılması sonrası ulaşım normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

pendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto1.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto2.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto3.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto4.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto5.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto6.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto7.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto8.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto11.jpgpendikte-otomobille-carpisan-kamyon-takla-atti-1-agir-5-yarali-4300-dhaphoto12.jpg