Pınar Altuğ'dan İdlib şehitleri için "yas" çağrısı

Pınar Altuğ'dan İdlib şehitleri için "yas" çağrısı
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, İdlib'de şehit olan askerlerimiz için yas ilan edilmesi gerektiğini belirterek, "Hiç olmazsa bayraklar yarıya insin. Biliyorum ki asla yapılmayacak. Benim sizden ricam var. Hiç olmazsa sosyal medyada 24 saat yeme içme, gezme eğlence paylaşmayalım" dedi.

Türkiye, İdlib'de Rusya destekli Esad rejimi tarafından hava saldırısı düzenlenerek şehit düşen askerlerimiz için yasa boğuldu. Ünlü isimlerde paylaşımlarda bulunurken, oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından anlamlı bir çağrıda bulundu. 

Altuğ Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Çok şehidimiz var. İsterdim ki bir yas ilan edilsin. Hiç olmazsa bayraklar yarıya insin. Biliyorum ki asla yapılmayacak ama benim sizden bir ricam var. Gelin bir sivil insiyatif olarak; Hiç olmazsa sosyal medyada 24 saat; yeme, içme, gezme eğlence ve kutlama mesajları paylaşmayalım!...  Bu bizim şehit ve gazilerimize göstereceğimiz bir saygı duruşu olsun... Beni bu konuda destekleyenler bu yazımı sayfalarında veya hikayelerinde paylaşabilirler. Gösterin kendinizi benim Instagram ailem."

altug2.jpgaltug.jpg