Pınar Deniz: “10'dan fazla yakınım karantinadaydı; hepsi farklı belirti gösterdi”

Pınar Deniz: “10'dan fazla yakınım karantinadaydı; hepsi farklı belirti gösterdi”
Ünlü oyuncu Pınar Deniz, anneannesini kaybetmesinin ardından korona virüsle mücadelesini anlattı. Ailesinden 10’dan fazla kişinin karantinada olduğunu belirten Deniz, herkeste farklı belirtilerin olduğuna dikkat çekti.

Korona virüs nedeniyle anneannesini kaybeden oyuncu Pınar Deniz virüsle mücadelesini anlattı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Deniz, 10’dan fazla yakınının karantinada olduğunu ve hepsinin farklı belirtiler gösterdiğini aktardı. Deniz, takipçilerine yaptığı çağrıda herkesin evde kalması gerektiğinin altını çizdi.

Yeni tip korona virüs nedeniyle anneannesini kaybeden oyuncu Pınar Deniz, sosyal medyadan ailesinin korona virüs mücadelesini anlattı. Deniz, takipçilerini evde kalmak konusunda uyararak "Hepimiz taşıyıcı olabiliriz ve evde kalmak zorundayız. Zor bir süreçten geçiyoruz." dedi.

Anneannesini korona virüs nedeniyle kaybeden Deniz, 10'dan fazla ailesinin karantina süreci geçirdiğini aile üyelerinin son iki korona virüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

Deniz, Instagram'da yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Yakınları hasta olan çok fazla insan yazıyor. Öncelikle sakin olmak gerekiyor. Bilinmezlik çok korkunç. Sevdiklerinize dokunamamak daha da korkunç biliyorum. Bu gerçeği ağır bir şekilde yaşadım. 10’dan fazla yakınım aynı anda karantina altındaydı. Ve hepsi farklı belirtiler gösterdi. Bu süreçte anneannem melek oldu. Şükür ki son iki testi negatif çıktı tüm ailemin. Hepsi evlerinde izole yaşamlarına devam ediyor.”

Takipçilerini evde kalmaları konusunda uyaran Deniz, “Hepimiz taşıyıcı olabiliriz ve evde kalmak zorundayız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz farklı yollardan sınanıyoruz. Umutsuzluğa kapılmayın. Hayatta hep kendi ütopyamı yaratıyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Başıma gelen her şeyi kabul edip ondan ders çıkarmaya bakıyorum. Bu günler geçecek. Birlik olursak, daha kolay ve sancısız geçecek” dedi.

pinar.JPG