Pişkinliğin bu kadarı pes dedirtti. Beyoğlu’nda karantinadan kaçan hasta bakın nerede çıktı

Pişkinliğin bu kadarı pes dedirtti. Beyoğlu’nda karantinadan kaçan hasta bakın nerede çıktı
Beyoğlu’nda korona virüs testi pozitif çıkınca evinde karantina altına alınan M.Ö., gözlerindeki kızarıklık nedeniyle dün sabah hastaneye gitti. M.Ö., virüs taşıdığını sistemde gören ve kendisini tedavi etmeyen doktor ile tartıştı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri gelmeden hastaneden kaçan M.Ö., evinde yakalanarak karantina yurduna götürüldü.

DHA’nın haberine göre, M.Ö.isimli bir kişi, iddiaya göre dün sabah bir yakınının refakati ile Beyoğlu Bereketzade Cami Sokak'ta bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gitti. M.Ö., burada gözlerindeki kızarıklıkla ilgili muayene olmak istedi.

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto1-001.jpg

TEDAVİ İSTEĞİ KABUL EDİLMEDİ

M.Ö.'nün kimlik bilgileri sisteme girilince 'Covid-19' teşhisi konulduğu ve evde karantina altında olması gerektiği anlaşıldı. Doktor, hastanın en kısa sürede evine gitmesi gerektiğini bildirerek, tedavi isteğini kabul etmedi. M. Ö., bunun üzerine doktorla tartışmaya başladı. Bunun üzerine hastanedeki güvenlik görevlileri çağrılarak, polise haber verildi. 

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto2.jpg

KAÇTI, EVİNDE YAKALANDI

Acil servise korona virüslü hasta geldiği duyulunca buradakiler panik içerisinde dışarı çıktı. Muayene odasından çıkarılan M.Ö., polis çağrıldığını öğrenince kendisine eşlik eden kişi ile birlikte kayıplara karıştı. Kısa sürede hastaneye gelen beyaz tulumlu, maskeli ve siperlikli polisler hastane çevresinde arama yapmalarına rağmen belirtilen eşkale uygun kişiyi bulamadı. Polis, daha sonra M.Ö.'yü evinde yakalayarak, karantina yurduna yerleştirdi.

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto3.jpg

VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI

Hastanede yaşananları anlatan Basir Orakçı, "Hastaneye Kovid-19 virüsü taşıyan bir hasta gelmiş. Onu muayene odasından çıkardılar. Sonrasında hastanenin güvenlik görevlisi polisi arayarak içeride virüslü hasta olduğunu söyledi. Sonrasında özel kıyafetli polisler geldi. Şahıs kaçmış. Bulamadılar. Hastane kalabalıktı. Vatandaşlar panik yaşadı birçok kişi dışarı kaçtı" dedi.

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto5.jpg

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto7.jpg

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto10.jpg

karantinadan-kacti-goz-muayenesi-olmaya-gitti-4519-dhaphoto11.jpg

 

(Kaynak: DHA)