PKK Araçları Kundaklıyor

PKK Araçları Kundaklıyor
Terör örgütü PKK hain saldırı yöntemlerine devam ediyor. Güvenlik güçlerine kanalı, mayınlı pusularla zarar veren örgüt şimdi de vatandaşların araçlarını yakıyor. Dün gece meydana gelen olaylarda 8 araç molotofla yakıldı.

Terör örgütü PKK mensupları İstanbul ve Ankara'da 8 araç molotof kokteyli atılarak kundakladı.

BEYOĞLU’NDA 6 OTOMOBİL KUNDAKLANDI

Ankara ve İstanbul'da eş zamanlı gerçekleştirilen hain kundaklamaların ilk adresi Beyoğlu'ydu. Örgüt mensupları gözlerine kestirdiği lüks araçları molotof kokteyliyle kundakladı. 6 araç kullanılamaz hale geldi. 

Olay, Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Çınar Sokak'ta 04.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarını ifadesine göre örgüt yandaşı ve yüzleri poşularla kapalı teröristler, park halinde bulunan 6 araca molotof kokteyli atarak ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları kısa sürede söndürdü. Yangın sonrasında araçlar kullanılamaz hale geldi. Çınar sokağa gelen polis ekipleri sokağa şerit çekerek delil toplama çalışması yaptı. Araçların yakılma anı bir vatandaş tarafından amatör kamera tarafından kaydedildi. 

BAŞKENT’TE PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİL KUNDAKLANDI 

Başkent’te ise park halinde bulunan 2 otomobil 3 kişi terörist kundaklandı. Bir hafta önce aynı bölgede park halindeki 3 aracın daha kundaklandığı öğrenildi.

Olay, saat 01.00 sularında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ziya Oralay Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın açık otoparkındaki 2 otomobil, yüzleri poşularla gizlenmiş 3 kişi tarafından kundaklandı. Yangını gören mahalleli, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta maddi hasar oluştu. Bir hafta önce aynı bölgedeki başka bir apartmanın otoparkında bulunan 3 aracın, kundaklandığı, hain saldırıları gerçekleştirenlerin ise yakalanamadığı öğrenildi.