PKK destekçisi ikiyüzlü Amerika

31 Ağustos'ta, "PYD/YPG ile IŞİD'in terör kardeşliği" diye yazdım, Cumhurbaşkanı Amerika'da doğruladı... Erdoğan, "Amerikan yönetiminin PYD ve YPG'yi desteklemesini anlamakta zorlanıyoruz" dedi...

IŞİD adlı terör örgütü ile mücadele etsin diye Amerika'nın PYD/YPG terör örgütüne silah ve mühimmat verdiği resmen açıklandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yaptığı tespitlere göre bu silah ve mühimmatlar PKK'ya iletiliyor ki bu rapor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Amerika'nın Başkan Yardımcısı Joe Biden'e de verildi.

Biden her zamanki gibi, "Aaa bilmiyordum" diye konuştu.

Türk ordusunun Cerablus harekâtı gösterdi ki PYD/YPG adlı terör örgütü IŞİD ile aslında mücadele etmiyor.

Yani birlikte kardeş kardeş geçinip gidiyorlar ki işte 31 Ağustos tarihinde yayınlanan yazımda bu ilişkiyi ortaya koymuştum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işte bu terör kardeşliğine, Birleşmiş Milletler toplantısı için gittiği Amerika'da en üst düzeyde en sert şekilde tepki gösterdi.

Erdoğan, "Acaba niye PYD ve YPG'yi destekliyorlar? Şimdi biz tabii Amerikan yönetiminin PYD ve YPG'yi desteklemesini anlamakta zorlanıyoruz. Niye? Diyorlar ki 'PYD ve YPG, IŞİD'e karşı savaşıyor.' PYD ve YPG, IŞİD'e karşı savaşıyor da El Nusra savaşmıyor mu? Ama sen El Nusra'yı terör örgütü olarak ilan ediyorsun, o zaman PYD ve YPG'yi, Türkiye'nin bir terör örgütü dediği bu örgütü niye terör örgütü olarak kabul etmiyorsun?" diye sordu.

Suriye'de bulunan Türk Ordusu IŞİD adlı terör örgütüne Uluslararası hakları çerçevesinde haklı müdahalede bulundu.

Amerika'nın desteklediği PYD/YPG adlı terör örgütü Türkiye'deki terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı.

Amerika'dan silah ve mühimmatları bu örgütten alan PKK Türkiye'de terör faaliyetlerini sürdürüyor.

İşte Amerika'nın "bilmiyorduk" bahanesine sığındığı ancak Türkiye'nin tüm istihbarat raporları ile ortaya koyduğu gerçek budur.

Hatta Fethullah Gülen'in kurduğu FETÖ'nün de hamisi olduğunu onu Türkiye'ye iade etmeyerek açıkça göstermiştir.

Amerika terör destekçisidir, FETÖ'nün de PKK'nın da PYD/YPG'nin de hamisidir.

Yazarın Diğer Yazıları