PKK'nın sitesi işte böyle rezil oldu

PKK'nın sitesi işte böyle rezil oldu
Her fırsatta milliyetçi öğrencilere saldıran ve hedef gösteren PKK'lılar işin dozunu kaçırınca rezil oldular.

yenicaggazetesi.com.tr/ ÖZEL HABER

Hacettepe Üniversitesi’nde yaşanan Cansel Buse Kınalı pankartı gerginliğinden sonra PKK’ya yakınlığıyla biline Direnisteyiz.org sitesinden olayla ilgili verilen haberde iftiranın dozu kaçınca ortaya çok komik bir durum çıktı.

"Ülkücülerden Tecavüzcü Öğretmene Destek" diye başlıkla verilen haberin içeriğinde önce "Cansel İçin afiş asan kadınlara Ülkücüler saldırdı” denildikten sonra afisi asanın ülkücü öğrenciler olduğu, kadın öğrencilerin ise afişi asan öğrencilere sözlü tepki verdiğini yazdı.

 

Bir haberde üç kere kendi kendilerini yalanlayan Direnisteyiz.org sitesinin bu rezaleti ülkücülerin gözünden kaçmadı ve sosyal medyada alay konusu oldu.

 

Olay Nasıl Meydana Geldi

Hacettepe Üniversitesi ülkücüleri, geçtiğimiz günlerde Matematik öğretmeni tarafından tecavüze uğradıktan sonra intihar eden Cansel Buse Kınalı’yı anmak ve bu olaya tepki çekmek için üzerinde “İntihar değil cinayet. Hesabını soracağız” yazan pankartı üniversite bahçesine astılar. Kısa bir süre sonra pankartın etrafından toplanmaya başlayan PKK’lılar içerisinde bulunan bazı kız öğrencilerden(!) sözlü tacizler başlayınca özel güvenlik görevlileri öğrenci yönetmenliğine aykırı olan standlar yerine taciz kurbanı Cansel Buse Kınalı’nın pankartını indirmek istedi. Buna izin verilmeyince de Ülkücü öğrenciler ve güvenlik görevlileri arasında kısa bir sürtüşme yaşandı.

Astıkları pankartı indirmemekte ısrarlı olan Ülkücü öğrenciler daha sonra “Özgecan Aslan onurumuzdur” diye slogan attı. Atılan slogandan ve pankarttan rahatsız olan PKK’lı öğrenciler sözlü tacizde bulunduktan sonra iki grubun arasında güvenliği sağlamaya çalışan özel güvenlik görevlilerine saldırıp, arbede çıkarmıştı.