Politikacı, kene ve paranın rüyadaki anlamı

Politikacı, kene ve paranın rüyadaki anlamı
Rüyanızda kene görmeniz, hayra delalet etmez. Çevrenizdeki kişilerin sizi çekemediğine ve her fırsatta dedikodunuzu yaptıklarına işaret etmektedir. Para ve politikacı ise, iyi haberlere işaret etmektedir.

"Kene karnıma yapıştı"

Manisa'dan Abuzer Batu

Rüya: İyi günler. Başarılarınızın devamını dilerim. Bir kaç arkadaşımla ormanlık alana gittik. Piknik yaptık. Sonra da ağaçların altında uykuya daldık. Bir süre sonra uyandığımda karnım kaşındı. Üzerime giydiğim formamı göğüs hizasına kadar sıyırdım. Göbek deliğimin orada bir kenenin vücuduma saplandığını fark ettim. Keneyi elimle çıkarmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Heyecan içinde uyandım. İlk işim karnıma bakmak oldu. Yaşadıklarımın rüya olmasına çok sevindim. Yorumunuzu bekliyorum.

Cevap: Rüyada kene görmeniz hayra delalet etmez. Bu rüya çevrenizdekilerin sizi çekemediğine ve her fırsatta dedikodunuzu yaptıklarına işaret etmektedir. Çevrenizdeki kişilere çok dikkat edin. Bu kişiler sizin yüzünüze güler, arkanızdan da her türlü fitneyi yapar. Art niyetli, kötü duyguları, düşünceleri olan ve kötülük yapma peşindeki kimselerden uzak durun. Sağlığınıza da çok ama çok dikkat edin.

"Sürekli para geldi" 

İzmir'den Aysel Durak 

Rüya: Bir kaç gecedir rüyamda sürekli para geliyor. Adeta kime "Merhaba" desem bana para verdi. "Bu ne parası" dediğimde "Aldığım borcun ödemesi" yanıtları geldi. O kadar çok param oldu ki, uyanmak bile istemedim. Gerçeği isterseniz mutlu bile oldum. Acaba bu gece de para gelecek mi diye uykuya daldığım günlerin sayısını ben bile hatırlıyamıyorum. Ama gerçek hayatta ise gelmeyi boş verin sürekli gidiyor. Bazı yorumcular rüyanın tersi çıkar diye yorum yapıyor. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. 

Cevap: Rüyada para görmek hayra dalalet eder. Kimin ne dediğini boş verin. Benim dediklerime odaklanın. Para görmeniz yeni iş ortamına işaret etmektedir. Bu iş ortamına ayak basar basmaz, yeni arkadaşlar da edineceksiniz. Bu rüyayı gören kişiler, maddi imkanları varsa kendi işyerlerini de açabilir. 
Tekrar ediyorum, para görmek her zaman şansa delalet eder. Bu rüyayı görmeniz yeni bir iş teklifi alacağınıza da işaret etmektedir. Bu iş teklifi maddi olarak da sizi mutlu etmeye yetecektir. Belki bu para şans oyunlarından gelmeyebilir. Ama yeni iş tekliflerine hazırlıklı olun. Kısmetli bir döneme gireceksiniz. Yapacağınız her işte başarılı olacaksınız. Gönlünüzü ferah tutun. 

"Politikacı gördüm"

Edirne'den Keramettin Pala

Rüya: Siyasetçi değilim. Ama bir partiye gönül anlamında bağlıyım. O partinin genel başkanı ile aynı ortamda bulundum. Uzun uzun sohbet ettik. Benim halimi ve hatırımı sordu. Çalışmalarımdan övgüyle bahsetti. Onun ağzından bu cümleleri duymak içimin huzurla kaplanmasına neden oldu.  Rüyamı yorumlarsanız beni de mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Rüyanızda gördüğünüz siyasetçinin kim olduğunu belirtmemişsiniz. Bu kişi, halkın yararını gözeten, vatandaşa hizmeti görev bilmiş, herkes için en doğru şeyleri savunuyorsa hayırlara vesile olur. Bu da sizin, iyi bir insan olduğunuza, hayırlı kişilerle karşılaşacağınıza ve güzel işlere imzalar atacağınıza işaret etmektedir. 
Ama gördüğünüz siyasetçi yukarıda belirttiğim özelliklerin tam tersi ise, sizin kötü niyetli insanlarla, dolandırıcılarla ve sahtekarlarla karşılaşacağınıza delalet eder.