Fatih Portakal’dan ‘FOX yalan haber üretmeyi bıraksın’ diyen Erdoğan’a yanıt

Fatih Portakal’dan ‘FOX yalan haber üretmeyi bıraksın’ diyen Erdoğan’a yanıt
Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "FOX önce gazete olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" sözlerine yanıt verdi. Portakal, "Her birinin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin." dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, FOX muhabirinin “Libya’da birkaç tane şehit var’ ifadeniz tartışıldı demesi üzerine tepki göstermişti. "FOX önce gazete olsun, yalan haber üretmeyi bıraksın" diyen Erdoğan'a gazeteci Fatih Portakal'dan yanıt gecikmedi. Portakal, "Habere yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, sözler ortada" ifadelerini kullandı.

11 saniye muhabire yanıt vermediğini vurgulayan Portakal, Erdoğan’a şöyle yanıt verdi:

“YALAN HABER YAPMIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalan haber ürettiğimizi söylüyor. Yalan haber yapmıyoruz. Kendi sözü ortada, biz doğru haber yapıyoruz.

Mersin’de de Elazığ’da da SGK’da da doğru haber yaptık. Her birinin arkasındayız. Yalan diyorsanız bizi mahkemeye verin, vermiyorsunuz da.

Alın işte buradaki haberde Cumhurbaşkanı kendi sözünü söyledi. Biz doğru haber yapmaya devam edeceğiz. Bir gazetemiz yok ama, haber kanalı da etkili. Genel müdürümüze söyleriz, gazete de etkili olabilir bence.