Türk profesör bağırsakların sıkı dostlarını açıkladı. Bu besinler bağırsakları fabrika ayarlarına döndürüyor
Tereyağ diye yemişiz süt diye içmişiz bize neler neler yedirmiş vicdansızlar Süte kimyasal, tereyağına ise renklendiriciler katılıyor diyen Prof. Dr. Vedat Göral, “Tüketirken anlaşılmıyor ama bazı kişilerde birtakım rahatsızlıklar oluşabilir. Mesela süte kimyasal bir madde olan formalin katılıyor. Kişilerde astım ve nefes darlığına neden oluyor. Alerjisi yüksek olan kişilerde ölüme bile yol açabilir” dedi. Sütün gerçekliği kaynatılırken kaymak tutmasından anlaşılıyor.
Günde 2 avuç şifa deposu! Her derde deva Medipol Mega Üniversite Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü'nden Prof. Dr. Vedat Göral, "Günde bir su bardağını dolduracak miktarda kiraz yemek; kalp, mide, böbrek ve karaciğer sağlığını korur, kanserle felç riskini azaltır, saç ve cildi güzelleştirir" dedi.