Profesör Necmettin Ünal’dan Cumhurbaşkanı başdanışmanına çok sert tepki, aşı çalışmalarında gönüllü denek olmuştu

Profesör Necmettin Ünal’dan Cumhurbaşkanı başdanışmanına çok sert tepki, aşı çalışmalarında gönüllü denek olmuştu
Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nun sunduğu TekeTek programına katılan Prof. Dr. Necmettin Ünal, korona virüse karşı adaçayı ve ebegümeci önerisinde bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. İbrahim Saraçoğlu’na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. İbrahim Saraçoğlu’nun korona virüse karşı önerdiği adaçayı ve ebegümeci karışımı tartışmalara neden oldu. Korona virüs aşı denemelerinde denek olan Prof. Dr. Necmettin Ünal, Fatih Altaylı’nın programında Saraçoğlu’na tepki gösterdi:

“BİR MUHTEREM ZAT”

Bu işi halka anlatamamızın temel sonucu sayıların ortada olmaması diyen Ünal, şunları ifade etti:

“Sabah radyoda bir kanalın haberlerini dinliyorum. Bir muhterem zat çıktı. Ve çok önemli bir göreve de haiz. Onu açıklamak istemiyorum. Aynen şunu söyledi. Kovid’ten korunmak istiyorsanız, adaçayı içeceksiniz içine de 3’te 1 oranında ebegümeci karıştıracaksınız. Günde 3 defa bu çayla gargara yaparsanız. Kovid olmazsınız dedi”

“ANLATAMAMIZIN TEMEL SONUCU SAYILARIN ORTADA OLMAMASI”

"Bu şahıs doktor değil, başka bir meslekten birisi. Bu noktadayız biz. Ama biz çıkıp aşı filan deyince Bill Gates’in adamı oluyoruz, faizlerden para alıyoruz, bilim adamı değil üçkâğıtçı oluyoruz ama ebegümeci diyen makbul adam oluyor. Ben bu işi çözebilmiş değiliz. Bu işi halkımıza anlatamadık. Anlatamadığımızın temel sonucu da sayıların ortada olmaması”

“MİLLET KENDİ ZEVKİNE GÖRE İMAM ARIYOR”

Bu sözlere Fatih Altaylı da destek vererek, “Millet kendi zevkine göre imam arıyor. Doğruyu söylemek değil, hoşa gideni söylemek önemli” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler