Programı yayından kaldırılan Müge Anlı’da müjde: Müge Anlı’nın yayın tarihi belli oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Programı yayından kaldırılan Müge Anlı’da müjde: Müge Anlı’nın yayın tarihi belli oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?
Korona virüs salgını sonrası Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırılmış, Müge Anlı hayranları ise Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı ne zaman yayınlanacak? Müge Anlı ne zaman ekranlara dönüyor? sorularının cevaplarını merak ediyordu. Müge Anlı’nın yayın tarihi belli oldu.

Korona virüs salgını sonrası Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırılmış, Müge Anlı hayranları ise Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı ne zaman yayınlanacak? Müge Anlı ne zaman ekranlara dönüyor? sorularının cevaplarını merak ediyordu.

Müge Anlı’nın yayın tarihi belli oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Ramazan Bayramı sonrası 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Müge Anlı daha önce yaptığı açıklamada bayram sonrası şartların müsait olması sonrası ekrana döneceğini açıkladı.

I2 Medya adlı Youtube kanalında yayınladığı videoda Müge Anlı'nın kendisine konuştuğunu iddia eden ünlü magazin yazarı Yüksel Aytuğ, Müge Anlı'nın “Şartların elverişli olması durumunda büyük bir fedakarlık göstererek Ramazan Bayramından sonra programa başlayacağım” dediğini iddia etmişti

“RAMAZAN BAYRAMI SONRASI PROGRAMA BAŞLAYACAĞIM”

Büyük bir fedakarlık göstererek salgının ilk günlerinde yapıma devam ettiğini dile getiren Anlı, “İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı’yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler