PSG Manchester City maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?

PSG Manchester City maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci maçında PSG ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Taraftarlar PSG Manchester City maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. İşte, PSG Manchester City maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar.

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubunda gecenin en önemli maçlarından birinde PSG ile Manchester City takımları kozlarını Parc des Princes’de paylaşıyor. Gruptaki ilk maçında berabere kalan PSG sahasında İngiliz devi Manchester City’i devirmek istiyor.

28 Eylül 2021 Salı gecesinde saat 22.00’da başlayacak PSG Manchester City maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Futbol severler ayrıca PSG Manchester City maçını şifresiz olarak CBC Sport kanalından da canlı izleyebilecek.

Gruptaki ilk maçlarda PSG deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalırken Manchester City ise sahasında Leipzig’i 6-3 devirmişti.

Tarihlerinde daha önce 5 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Manchester City 3 maçı kazanırken diğer 2 maçta berabere sonuçlanmıştı. Son olarak 4 Mayıs 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Manchester City sahasında 2-0 kazanmıştı.

Stat: Parc des Princes
Tarih: 28 Eylül 2021 Salı
Saat: 22.00
Yayın: EXXEN & CBC Sport

PSG Manchester City maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD