Putin'den flaş Erdoğan açıklaması

Putin'den flaş Erdoğan açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili olarak, “Her zaman aynı fikirde olduğumuz söylenemez ama kendisi sözünün eri bir insan” ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, devam eden korona virüs salgını nedeniyle 2020 "Direkt Hat" Soru-Cevap oturumunun iptal edilmesinin ardından video konferans yöntemiyle gazeteci ve vatandaşların sorularını Novo-Ogaryovo'daki konutundan yanıtladı.

Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili olarak, “Her zaman aynı fikirde olduğumuz söylenemez ama kendisi sözünün eri bir insan” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilişkileri hakkında yorum yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, her zaman aynı fikirde olmadıklarını kabul etmekle birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “sözünün eri" olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bazı konularda farklı görüşlere sahip oluyoruz hatta bazen karşıt görüşler bile oluyor ama sözünü o tutan bir insan. Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkesinin yararına bir şey gördüğü zaman sonuna kadar gidiyor.” diye ekledi.

(Kaynak: Hürriyet)