Quaresma büyük alkış topladı

Quaresma büyük alkış topladı
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma, Genk karşısında oynadığı oyunla takdir topladı. Tecrübeli oyuncu, Belçika temsilcisine karşı takımının tek golünü atan isim olurken, Beşiktaş’ın Avrupa’da en çok gol atan ikinci oyuncusu olmayı başardı.

Beşiktaş’ın en önemli hücum silahlarından biri olan Ricardo Quaresma, başarılı performansını Genk deplasmanında da sürdürdü ve Avrupa Ligi’ndeki ilk golünü atmayı başardı. Quaresma, henüz 16. dakikada Mustafa Pektemek’in pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Bu sezonki 16. maçında 10 asistinin yanına 3. golünü eklemeyi başaran 35 yaşındaki futbolcu, ayrıca Cenk Tosun’u geride bıraktı ve 12 golle Bobo’yu yakalayarak, Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında en fazla gol atan ikinci oyuncusu konumuna geldi.

Portekizli oyuncunun önünde ise 14 golle Oktay Derelioğlu yer alıyor. Maçın hemen ardından Q7, “Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Takım olarak çok iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle devam edersek taraftarlarımızı sevindirebiliriz. Artık bu maç bitti ve önümüzdeki lig mücadelesine konsantre olacağız. Başımızı kaldıracağız ve yolumuza bakacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler