Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili sıcak gelişme: Yeni belgeler...

Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili sıcak gelişme: Yeni belgeler...
Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde ölen Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, kızının elbisesinde araç izine rastlandığına işaret eden belgeler paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümüne ilişkin, “Adli tıp karar vermiş, ‘düşmedir’ diyor, mülkiye müfettişi ‘düşmedir’ diyor. Mahkeme sonuçlanacak. Babanın iddia etiği hiçbir bulgu ile karşı karşıya gelmedik” demişti.

Soylu'nun bu sözleri üzerine sıcak bir gelişme yaşandı.

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, kızının üzerinde araç izine rastlandığını gösteren belgeler paylaştı:

5d504a8e66a97cffb6073f16.jpg5d504a8e66a97cffb6073f16-001.jpg

Raban Vatan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer Giresun başsavcısı Abdurrahim Alan. Dosyanın savcisi Emine Ve müfettişler. Resmen elbisede araç izine raslanmis. Ve elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmiş . Hani araçla hiçbir olasılık dahi yoktu Araç Deyince inkar basliyordu

Derhal elbiseyi temizleyeni bulun emniyetten o kişiyi ortaya getirin . Önceden tozlar varken nasıl yok oldu.

Eynesilde olayin ardindan sonra iki ay içinde noterden satışı verilen doplo, cango ve pegejo marka araçların tesbitini yapin. Bunu da Benim söylemem gerekmezdi cinayet böylemi inceleniyordu?

Bugüne kadar sadece siyah doployu SUNMAMİN sebebi asil ARAÇİN Da Elbisede Tozların Yok Edildiği gibi Yok edilecegi Kanaatinde olduğum için Olayın içinde olan siyah dopluyu sundum.Çünkü deliller satilan araçta Artik o araci ortaya getirin aracı o zaman kullanan sahibide değil.

Aylarca elbiseleri benden gizlediler göstermediler . İlk savcı bey nceleme yapıldı bir toza rastlanmadı demişti bu fotoğraflara ragmen fotoğrafları goren savcı neden yalan soylemisti. Sahitlerlede tozu Sununca temizlenmiş doğru tozlar varmış demişti 04/07/2018 de

Kaşık örtbasi uluslar arası sunuldu . 11 yaşında Rabia Nazin canına kiyilmasina susuldu . Gorunki elbisede dahi araç izine raslana biliyormuş . Kim elbiseyi temizledi . Emniyette olan giysileri kim temizledi .

Eynesilde günlerce bir ay bekletilen giysiyi ortaya çıkartılan hakan müdüru hemen emekliye ayırdılar şimdi belli oluyor neden ekmekli ettikleri

Bu elbisedeki hasar incelemesi yapıla biliyormusta neden Ağustos 2019 kadar bekletilmiş .

Lütfen bu paylaşımı her yerde paylaşın . Yeni susturulma operasyonu yapılabilir “