Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş iddiasına yalanlama

Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş iddiasına yalanlama
Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal babasının “Galatasaray’ı istemiyoruz, Beşiktaş ile devam edeceğiz” dediği yönündeki haberlerin yalan olduğunu açıkladı. Ghezzal ayrıca Instagram hesabının profilinde yer alan Beşiktaş yazısını ve kartal emojisini de kaldırarak Falcao'yu takip etmeye başladı.

Beşiktaş taraftarının en sevdiği futbolculardan biri olan Rachid Ghezzal''dan siyah beyazlı taraftarları üzecek bir açıklama geldi. Kendisinin Beşiktaş''ta devam edeceğini ifade eden bir haberi yalanlayan Ghezzal, Instagram hesabından paylaştığı gönderide haberin ekran görüntüsünü alıp ''YANLIŞ'' notunu düştü.

BEŞİKTAŞ HABERİNİ YALANLADI! O NOTU KALDIRDI...

Beşiktaş''ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerden Rachid Ghezzal, Instagram biyografisindeki ''Beşiktaş'' yazısını da kaldırdı.

Ghezzal ile Galatasaray arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

GALATASARAY 2 MİLYON 750 BİN € VERDİ TERİM KARŞI ÇIKTI!

Galatasaray Yönetimi ile Ghezzal arasındaki temaslardan anlaşma çıktı. Galatasaray, Cezayirli oyuncuya 2 milyon 750 bin € önerdi. Fatih Terim''in bu durumdan haberi olduktan sonra anlaşmanın mali detaylarına karşı çıktığı öğrenildi. Takımdaki tavan ücretin Muslera''nın aldığı 2.5 milyon € olduğunu belirten Terim, bu konuda hassas olunması gerektiğinin altını çizdi.

Ghezzal''ın Beşiktaş konusundaki haberi yalanlamasının ardından Galatasaray iddiaları daha da alevlendi.

Ghezzal ayrıca Galatasaray''ın forveti Falcao''yu takibe aldı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler