Radamel Falcao Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Radamel Falcao Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, golcü futbolcu Radamel Falcao'nun Amerika Ligi MLS ekipleriyle görüştüğü iddia edildi.

Galatasaray'ın transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Fox Sport Kolombiya'da yer alan haberlere göre Radamel Falcao'nun Amerika Ligi ekipleriyle transfer konusunda görüştüğü kaydedildi.

Kolombiyalı futbolcu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 5 maçta 1 gol kaydetmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Spor yorumcusu ve yazarı Levent Tüzemen, geçtiğimiz günlerde Falcao'nun devre arasında takımdan ayrılabileceğini ifade ederek "Falcao bence ikinci yarıda döner ama burada mı döner, ABD'de de mi döner, onu bilemiyorum" demişti.

BAŞKAN CENGİZ: UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSYİAD genel kurul toplantısı öncesi yaptığı açıklamasında, Falcao'nun Sarı-Kırmızılı kulübe uzun yıllar boyunca hizmet etmek istediğini belirterek, "Falcao inşallah tamamen atlatacak. Kendini tamamen vermek, en az 2 yıl Galatasaray'a ve Türk futboluna hizmet etmek istiyor. Allah başka sakatlık vermesin diyorum. Taraftarımızın üstümüzde kurduğu inanılmaz baskıyı alacak. Falcao 6-8 saat boyuna 40 bin kişinin gece vakti kendisini bekleyişini, onların tutkusunu gördü. Buna layık olacak. Türkiye'de futbol böyle bir tutku. Galatasaray da bunun yansımalarından biri. Falcao elinden geleni yapacak, buna inanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.