Ramires'ten Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Ramires'ten Fenerbahçe'ye müjdeli haber
Fenerbahçe'nin sezon başında ilgilendiği ancak kadrosuna katamadığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires, Jiangsu Suning ile olan sözleşmesini feshetti. Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncu için yeniden teklif yapacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında çok istediği Brezilyalı yıldız, o dönemde Jiangsu Suning ile sözleşmesini fesh edememişti. Bu nedenle sezonu Çin'de geçiren Ramires, sonunda hedefine ulaştı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu dün kulübüyle anlaşarak kontratını feshetti.

Benfica'nın da ilgilendiği Ramires için Fenerbahçe'nin bir kez daha teklif yapabileceği öğrenildi. Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta oynayabilen Sambacı'yı Ersun Yanal'ın takımda görmeyi çok istediği belirtildi.

ALİ KOÇ; "TRANSFER LİSTEMİZ HAZIR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin Mayıs 2019 sayısındaki başyazısında futbol A takımı için çalışmalara başlandığını ve transfer politikalarının çizildiği belirtmişti. Başkan Ali Koç transferle ilgili şu sözleri söylemişti;

"Hocamız Ersun Yanal ile yaptığımız istişareler doğrultusunda pozisyonlarımızı, oyuncu profillerini ve de bu doğrultuda potansiyel transfer listemizi belirledik. Bu çerçevede gereken adımları atarak transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Takım ruhuna sahip, mücadele eden, maçı sonuna kadar arzulayan, en önemlisi ise Fenerbahçe'ye yakışan kalitede oyun ortaya koyan bir takım oluşturacağız."