Rangers-Galatasaray maçının favorisi belli oldu

Rangers-Galatasaray maçının favorisi belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Rangers karşısında play off mücadelesine çıkacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Rangers ile karşılaşan ve bu karşılaşmalarından birisinden galibiyet, diğerinden ise beraberlik ile ayrılan Galatasaray, galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. 

Hürriyet'in haberine göre, Rangers Galatasaray maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi'ne tamam ya da devam diyecek olan Galatasaray, Rangers karşısında önemli bir mücadeleye çıkacak. Yarın (1 Ekim Perşembe günü) saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşma, Spor Smart kanalından canlı izlenebilecek. 

Rangers - Galatasaray maçını Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis yönetecek. Glasgow şehrindeki Ibrox Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Treimanis'in yardımcılıklarını Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aleksandrs Golubevs olacak.

UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde önce Neftçi Bakü, arkasından da Hajduk Split'i deviren Galatasaray, gruplara kalmak için play-off turunda Rangers ile eşleşmişti.

TURUN FAVORİSİ RANGERS!

Karşılaşmanın iddaa oranları açıklandı, turun favorisi Rangers olarak gösterildi! Glasgow'da 1 Ekim Perşembe günü oynanacak maçta ev sahibi Rangers'a 1,70 iddaa oranı açıklanırken, sarı kırmızılıların 90 dakika içinde kazanmasına 3,00 iddaa oranı belirlendi. Karşılaşmanın normal süresinin berabere bitmesine ise 3,10 iddaa oranı verildi.