Norm Ender’in Demet Akalın'a şampanya tepkisi ağır oldu. ''Çaptan düşmüş popçu''

Norm Ender’in Demet Akalın'a şampanya tepkisi ağır oldu. ''Çaptan düşmüş popçu''
Rapçi Norm Ender, geçen hafta sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'a sert tepki gösterdi. Norm Ender, sahnesinde Demet Akalın'ın tepki toplayan davranışına gönderme yaparak “Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş bir popçu yapar arkadaşlar" dedi.

Sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Akalın''a bir tepki de ünlü rapçi Norm Ender''den geldi. 

Ünlü rapçi Norm Ender, sahnede şampanya istedi ve beğenmediğini söyleyerek, şampanya getiren kişiye "Kafandan aşağı dökeyim mi?" dedi. Ardından şaka yaptığını söyleyen ünlü isim, "Sahnede asla böyle bir şey yapmadım, yapmam da. Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş bir popçu yapar arkadaşlar" dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Demet Akalın’ın, Bodrum’da sahne aldığı mekânda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip, garsonun başından aşağı dökmesi sosyal medyada olay olmuştu. Görüntüler kısa sürede gündem olurken, Akalın’ın davranışı büyük tepki topladı. Tepkilerin ardından bir açıklama yapan şarkıcı, “Ben Şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil çalışanlara bırakıyorum. O gece personelin kendisi ‘dök’ diye ısrar etti. 10 senedir şampanyalar bu şekilde dökülüyor. Şimdi mi battı birilerine?” diyerek kendini savunsa da linç edilmekten kurtulamadı.
 

İlgili Haberler