Rasim Ozan Kütahyalı Kübra Par’ı Erzincanlı diye aşağıladı. 2.Boşnak skandalı vakası. Kübra Par da ROK'a fena cevap verdi

Rasim Ozan Kütahyalı Kübra Par’ı Erzincanlı diye aşağıladı. 2.Boşnak skandalı vakası. Kübra Par da ROK'a fena cevap verdi
Habertürk yazarı Kübra Par, "Orhan Pamuk linç edilmeyi hak ediyor mu?" başlıklı yazısında Orhan Pamuk’un Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte çektirdiği ve sosyal medyada gündem olan fotoğrafını yazdı.

Söz konusu yazıya Kütahyalı tepki gösterirken Par’dan cevap gecikmedi.

Twitter hesabı üzerinden ROK’a cevap veren Kübra Par, Kütahyalı’nın köşe yazsına çok bozulduğunu söylerken "Kimseden talimatla yazı yazmadım, yazmam. Kendinle karıştırma, kumpas işini sen iyi bilirsin" sözleriyle de ağır eleştirilerde bulundu.

Kübra Par, eleştirilerini ağırlaştırarak "Senin gibi nefret edilen bir isim olacağıma, böyle iğrenç bir şöhretim olacağına, no-name olmayı tercih ederim." ifadelerini kullandı.

Kütahyalı’nın Boşnaklara hakaretini hatırlatan Par, paylaşımlarına şöyle devam etti:

"Erzincanlı olmaktan, orada okumuş olmaktan niye utanayım? Aksine gurur duyuyorum. Yoksa Boşnaklara yaptığın gibi onlara da hakaret mi edeceksin? Düştüğün çukurdan seni çıkarmak için Orhan Pamuk’la fotoğraf paylaşmak falan yetmez. Çırpınışların çok acınası..."

NE OLMUŞTU?

Köşesinde "Rasim Ozan Kütahyalı’ya karşı duyulan öfke nedeniyle Orhan Pamuk neden linç ediliyor anlamış değilim." diyen Kübra Par’a Twitter üzerinden cevap veren Rsim Ozan Kütahyalı, "Bu arada konvansiyonel medyada da operasyonel bazı yazılar var! Orhan Pamuk gibi büyük bir değeri manşetlerden alçakça defalarca linç ettir, sonra Erzincan Sabahat Hanım Lisesinde okumaktan utanıp saklayan "No Name" bir kızcağıza tam aksi yönde yazılar yazdırt. Buna kumpas denir." ifadelerini kullanarak aşağılamıştı.

 

İlgili Haberler