Razer Cynosa V2 Fiyat-Performans Klavyesini Tanıttı

Razer Cynosa V2 Fiyat-Performans Klavyesini Tanıttı
Oyuncuların önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, en çok satan ödüllü klavyesi Cynosa'nun en güncel versiyonu Cynosa V2'yi tanıttı.

Razer’ın giriş seviyesi fiyat-performans klavyesi Cynosa V2, her biri ayrı ayrı arka aydınlatmaya sahip tuşları ile oyuncuların beğenisine sunuldu. Fortnite, Overwatch, Warframe gibi 150 fazla rekabetçi ve popüler oyun entegrasyonu ile gelen klavye, sınırlı tuş aydınlatmasına sahip diğer giriş seviyesi oyuncu klavyelerinin aksine RGB tarafından desteklenen tuş başına gelişmiş aydınlatma özellikleriyle oyunlarda daha eğlenceli dakikalar yaşanmasına olanak sağlıyor.

Komutları, Razer Synapse 3 programı ile eşleyerek daha verimli oyun oynamayı sağlayan Cynosa V2, benzersiz profiller ve makrolar oluşturup kaydederek oyun tarzlarına uyacak şekilde ayalanabiliyor. Ayrıca klavye arkasında bulunan 3 yönlü oluklar ile kablonun düzenlenmesini ve böylelikle kablonun rahatsız edici şekilde dolanmasının önüne geçiliyor.

Razer Cynosa V2 fiyatı 59,99 dolar olarak belirtilirken giriş seviyesindeki diğer RGB klavyelere oranla oyunculara birçok kullanışlı özellik sunuyor. Bu arada Razer Cynosa V2, Amerika’da en çok satan 1 numaralı membran oyun klavyesi olarak adlandırılan Cynosa Chroma'nın en son sürümü.