Real Madrid, Mourinho'yu istiyor

Real Madrid, Mourinho'yu istiyor
Teknik Direktör Lopetegui ile yolları ayıran Real Madrid’de takımın başına kimin geçeceği belirsizliğini koruyor. İspanyol devi, 2012 yılında takımı şampiyon yapan Mourinho’yu yeniden takımın başına getirmek istiyor.

Madrid yönetimi kalıcı hocasını belirlemeden önce, Mourinho'nun Manchester United'dan ayrılmasını bekliyor.

Lige 10 maçta aldığı beş galibiyet iki beraberlik ve üç mağlubiyetle başlayarak 8.sırada bulunan Manchester United'da Teknik Direktör Jose Mourinho ciddi bir baskı altında.

Newcastle maçında takımın yaptığı geri dönüş, Chelsea deplasmanında son saniyede kaçan galibiyet ve Everton karşısında alınan galibiyet Portekizli hocanın şimdilik koltuğunu korumasını sağladı. Ancak La Gazzetta dello Sport'un haberine göre United ligi ilk 4 içinde bitiremezse yollar ayrılacak.

Adı uzun zamandır Real Madrid'le anılan Antonio Conte, Mourinho'nun United'dan ayrılması halinde koltuğunu devralacak kişi. Alınan haberlere göre Conte - Madrid flörtünde yol kat edilemedi. İspanyol devinin Conte ve Mourinho dışında Pochettino ile ilgilendiği de biliniyor.

Lopetegui ile yollarını ayıran İspanyol ekibi takımın başına geçici olarak Santiago Solari'yi getirdi fakat Florentino Perez 2012 yılında takımı şampiyon yapan ve Barcelona hegemonyasına son veren Portekizli hocayı takımın başına getirmekte kararlı.

İlgili Haberler