Real Madrid Zidane'ı resmen açıkladı

Real Madrid Zidane'ı resmen açıkladı
Sezon başından itibaren gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan ve Şampiyonlar Ligi’ne ikinci turda veda eden Real Madrid, 3 defa Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadığı eski teknik direktörü Zidane ile anlaştı.

Son dakika haberine göre Real Madrid, eski teknik direktörü Zinedine Zidane ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı! Eflatun beyazlılardan yapılan açıklamada Zidane'ın 2022'ye kadar takımı çalıştıracağı duyuruldu.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Real Madrid flaş bir karar aldı. Eflatun-Beyazlılardan yapılan açıklamaya göre eski teknik direktörü Zinedine Zidane ile yeniden 2022'ye kadar anlaşmaya vardı.

3 ŞAMPİYONLAR LİGİ ZAFERİ KAZANMIŞTI

Real Madrid'de 2016 Ocak ayında göreve başlayan Zinedine Zidane, takımın başındaki 3 sezonda çok önemli başarılar elde etti. Fransız çalıştırıcı, 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga, 1 İspanya Süper Kupası, 2 UEFA Süper Kupası, 2 Kıtalararası Kupa kazanmıştı. Zidane geçtiğimiz sezonun sonunda takımdan ayrılırken Real bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiriyor.