Real Madrid'den Lewandowski hamlesi

Real Madrid'den Lewandowski hamlesi
Bayern Münih'in Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski'nin menajeri Real Madrid ile görüştüklerini doğruladı.

Hemen her sezon yaptığı flaş transferler ile dikkat çeken Real Madrid’in son bombası Robert Lewandowski olmak üzere. Golcü futbolcunun menajeri, İspanyol devi ile görüştüklerini doğruladı.

Ronaldo, Zinedine Zidane, Kaka, Luis Figo, David Beckham, Arjen Robben, James Rodriguez, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo. Kadrosuna kattığı dünya çapındaki yıldızlar ile transfer borsasının en heyecan verici takımlarından biri olan Real Madrid, şimdi de Bayern Münih’in yıldızı Robert Lewandoswki’nin peşinde… Daha önce de ilgilendiği Polonyalı golcü için düğmeye basan Real Madrid, Lewandowski’nin menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Kadrosunda Karim Benzema dışında etkili bir santrafor bulundurmayan Real Madrid, bu açığı Lewandowski ile kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı çözmek için teknik direktör Zinedine Zidane’ın isteği üzerine Bayern Münih’in yıldızı için harekete geçen yönetim, Lewandowski’den gelecek yanıtı bekliyor.

Polonyalı yıldızın menajeri Cezary Kucharski de görüşmeleri doğrularken “Real Madrid ile birkaç hafta önce bir araya geldik. Şartlarını bize sundular. Çok büyük ve heyecan verici bir kulüp. Bayern Münih yönetimini de görüşmeden haberdar ettik” dedi. Transfer gelişmesi İspanyol taraftarları heyecanlandırırken, Bayern Münih’in Lewandowski için 70 milyon euro’dan kapı açacağı iddia edildi.

Real Madrid, Lewandowki’den gelecek cevap sonrasında transfer için girişimlerini hızlandıracak.