Real Madrid’den Pogba için flaş teklif!

Real Madrid’den Pogba için flaş teklif!
Real Madrid’in Pogba ısrarı sürüyor. İspanyol devi, Fransız yıldız için en az 73 milyon sterlini gözden çıkarırken, kadroda düşünmediği 2 oyuncuyu da takasta kullanmaya hazırlanıyor.

Real Madrid, uzun süredir transfer listesinde bulunan Paul Pogba için ciddi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiliz basını, İspanyol devinin Manchester United’a para ve takas teklifinde bulunmaya hazırlandığını yazdı.

İspanya La Liga devi Real Madrid, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Man. United'da top koşturan Paul Pogba için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

The Mirror'ın haberine göre İspanyol temsilcisi, Fransız yıldızın bonservisi karşılığında United'a 73 milyon Pound'luk bir bedelin yanı sıra forma şansı bulmakta zorlanan James Rodriguez ve Mariano Diaz'ı da takasta kullanmaya hazırlanıyor.

Eylül ayından bu yana yaşadığı diz sakatlığının 1 hafta içerisinde geçeceği kulüp doktorları tarafından öngörülmesine rağmen Pogba'nın Manchester United formasını giymek istemediğine dair dedikodular ve aynı zamanda vatandaşı olan tecrübeli çalıştırıcı Zinedine Zidane'ın kendisini kadroda görme arzusu ise bu transferin gerçekleşme olasılığını kuvvetlendiren detaylar olarak göze çarpıyor.