Real Madrid’ten büyük transfer operasyonu

Real Madrid’ten büyük transfer operasyonu
Real Madrid, takımın başına yeniden Zidane’ı getirmesinin ardından çılgın bir transfer planını hayata geçirmeye hazırlanıyor. İspanyol devi, Hazard, Neymar ve Mbappe gibi yıldızları kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Real Madrid'de 2,5 yıllık ilk döneminde kazandığı 9 kupayla kulüp tarihinin en başarılı ikinci teknik adamı olan Zidane için transfere büyük bir bütçe ayrılması bekleniyor.

Zidane, mücadele ettiği turnuvalarda her zaman şampiyonluğun en büyük favorileri arasında gösterilen ancak bu sezon mart ayının henüz başında tüm kulvarlarda havlu atan ve “El Clasico” rekabetinde Barcelona’nın gerisine düşen Real Madrid’i başarılı günlerine tekrar ulaştırmaya çalışacak.

Üç sene boyunca Avrupa’nın zirvesinde tuttuğu Madrid ekibini, lig lideri Barcelona’nın 12 puan gerisinde, Şampiyonlar Ligi’nden son 16 turunda ve İspanya Kral Kupası’ndan yarı finalde elenmiş şekilde teslim alan Zidane’ı, bireysel ve takım olarak çözmesi gereken birçok sorun bekliyor.

İspanya ve İngiltere basınında yer alan haberlerde, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez’in beklenen yıldız transferleri için gereken bütçeyi Zidane’a sunacağı öne sürüldü.

Gündeminde Neymar, Kylian Mbappe, Eden Hazard ve Christian Eriksen gibi isimlerin olduğu ileri sürülen Real Madrid ile ilgili haberlerde, kulübün gelecek transfer dönemine 300 milyon avrodan fazla bir bütçeyle gireceği iddia edildi.

Daha önceden birçok kez Real Madrid'de forma giymek istediğini söyleyen Belçikalı yıldızı Zinedine Zidane'ın da kadrosunda görmek istediği biliniyor.

Chelsea, sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan ve yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Hazard için ilk etapta 115 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep etti. Real Madrid ise bu ücreti bir miktar daha aşağı çekmeyi hedefliyor.