Real Zaragoza'dan Arda Turan hamlesi

Real Zaragoza'dan Arda Turan hamlesi
Transfer döneminin bitmesine günler kala Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Kagawa'yı kadrosuna katan İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza, Arda Turan'ın transferi için de girişimlere başladı.

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu transfer haberleri arasında Falcao, Luiz Gustavo ve diğer birkaç isim var. Bu kez ise Arda Turan transfer haberi gündeme geldi.

Bonservisi Barcelona'da olan ve Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen tecrübeli yıldıza dair son dakika gelişmesi yaşanıyor. Medipol Başakşehir'in sezon sonuna kadar sürecek kiralama hakkından vazgeçmesi için ücret görüşmelerine başlayan Zaragoza, transferi bitirmek için adeta seferberlik ilan etti.

Takvim'in İspanyol basınına dayandırdığı habere göre; İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza, Kagawa'dan sonra bir de Arda Turan bombası patlatacak.

Haberde; Son olarak Zenit forması giyen Claudio Marchisio da Zaragoza'nın orta saha adayları arasında gösterildi ancak listenin başında hücum özellikleri de bulunan Arda Turan var. Rus ekibinden ayrılan ve bonservisi elinde olan Marchisio ise Arda Turan'ın alternatifi konumunda.