Realme 3 Pro Türkiye’de satışa çıktı

Realme 3 Pro Türkiye’de satışa çıktı
Çinli teknoloji üreticilerinden Realme'nin son telefonu Realme 3 Pro, Türkiye'de satışa çıktı. Muadillerinden daha uygun fiyata satışa sunulan Realme 3 Pro'nun lansmanı nedeniyle 100 TL'lik de bir ek indirim uygulanıyor.

Henüz çok yeni bir teknoloji üreticisi olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başaran Realme, birkaç ay önce Realme 3 Pro olarak adlandırılan yeni bir telefon modelini duyurdu. Fiyatına kıyasla üstün donanım özelliklerine sahip olan Realme 3 Pro, şimdi Türkiye'de de satışa çıktı.

Çinli üreticinin tam bir fiyat performans canavarı olan Realme 3 Pro, 6.3 inçlik FHD+ çözünürlüğünde fazlasıyla yeterli bir ekran boyutu sunarken, ön kameranın yerleştirildiği çentik kısmının küçük olmasıyla da yüksek bir ekran kasa oranı sunuyor. Snapdragon 710 işlemciden güç bulan Realme 3 Pro, 4 GB ve 6 GB'lik RAM seçeneklerini de müşterilerin tercihine bırakıyor.

Realme 3 Pro'nun en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de kamera kurulumu. İkili yapay zeka destekli kamera kurulumuna sahip olan Realme 3 Pro'nun ana arka kamerası, Sony IMX519 sensörüne sahip ve 16 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf ve video çekim imkanı sunuyor. Birinci kameraya ek olarak Realme 3 Pro'nun ikinci kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde ve geniş bir çekim açısına sahip. Telefonun ön kısmında ise yapay zeka destekli 25 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor.

Tüm bu özellikleriyle birlikte Türkiye'de satışa çıkartılan Realme 3 Pro, Nitro Mavisi ve Yıldırım Moru olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Realme 3 Pro'nun 4 GB RAM ve 64 GB dahili belleği olan modelini satın almak isterseniz 1.799 TL, 6 GB RAM ve 128 GB dahili belleğe sahip olan modelini satın almak isterseniz de 2.199 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Ayrıca Realme, lansman kapsamında bir de ek indirim uyguluyor. Kişisel bilgilerinizi paylaşarak 100 TL'lik bu indirimden yararlanabiliyorsunuz.