Recep Akdağ: "Saadet Partisi'ne verilen her oy CHP'ye verilmiş oydur"

Recep Akdağ: "Saadet Partisi'ne verilen her oy CHP'ye verilmiş oydur"
Yerel seçimler kapsamında İstanbul'da bir dernek ziyaretinde konuşan eski Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Saadet Partisi'ne verilen her oy CHP'ye verilen oydur" ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ , İstanbul’da bir dernek ziyaretinde yaptığı konuşmasında ‘Millet İttifakı’na yüklenirken, ittifak içerisinde yer alan Saadet Partisi’ne verilecek her oy un CHP ’ye gideceğini belirtip “Millet meclisinde kuruldun koltuğa ama verdiğin oyların hepsi gitti Cumhuriyet Halk Partisi’ne yazıldı. Değer mi? Günah değil mi?” ifadelerini kullandı.

Akdağ, şöyle dedi:

“Etrafımızda kafası karışanlar var. Sayıları çok değil. 100 kişiden 5-7 kişidir. Karar da veremiyorlar. Şimdi ne işi vardı da Saadet Partisi’nin yöneticileri gittiler Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuyruğuna takıldılar. Bugün Saadet Partisi’ne verilen her oy, Cumhuriyet Halk Partisi’ne verilmiş oydur. Üç tane milletvekili götüreceksin diye oraya ne olacak yani? Millet meclisinde kuruldun koltuğa ama verdiğin oyların hepsi gitti Cumhuriyet Halk Partisi’ne yazıldı. Değer mi? Günah değil mi? Onun için bu tarafa oy verebilecek ya da vermeyi düşünen ailelere, kardeşlerimize mutlaka bu dönemde ulaşmalısınız. Zihni karışmış olanlar varsa onların da mutlaka zihinlerine açıklık getireceğiz.”