Recep Aktuğ'un sağlık durumu nasıl?

Recep Aktuğ'un sağlık durumu nasıl?
Aşkı Memnu dizisi ile tanınan Recep Aktuğ bir süredir sağlık sıkıntıları ile uğraşıyordu. İşte Ünlü oyuncunun sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler...

Oyuncu ve müzisyen Recep Aktuğ’dan kötü haber geldi. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, usta oyuncu Recep Aktuğ’un sağlık durumu ile ilgili son bilgileri verdi. İşte detaylar..

“ŞU ANDA EVDEN ÇIKAMIYOR“

Onur Akay, “Omurunda kırık tespit edilen ve omuru çimentoyla tutturulan değerli sanatçımız Recep Aktuğ, şu anda evden çıkamaz durumda ve yer alacağı projelere maalesef katılamıyor. Selçuk Ural ve Faruk Tınaz başta olmak üzere, sanatçı dostları Recep Aktuğ’a saygı gecesi düzenledi. Çok sayıda sanatçının katılacağı gece, 22 Ocak 2019 Salı bugün yapılacak. Aktuğ, doktorları izin vermediğinden geceye katılamayacak ama canlı olarak internet üzerinden bağlanacak" ifadelerini kullandı.

RECEP AKTUĞ KİMDİR

Recep Aktuğ, 13 Mayıs 1954’de Çeşme'de dünyaya geldi. Aktuğ, bazı arkadaşları ile birlikte "Arı Yapım" adlı bir şirket kurdu. Sezen Aksu şirketin ilk sanatçısıydı ve ilk plak ise ‘Kaybolan Yıllar’ oldu. Bu çalışmayı Türkiye'de olay haline gelen "Disko Fasıl" takip etti. Recep Aktuğ, 1976 yılında Türkiye'nin ilk eşlik vokal grubu Kısa Dalga'yı kurdu. Kısa Dalga ilk gece çalışmasını Ayten Alpman ile yaptı. 1978 yılında Antalya Altın Portakal Şarkı yarışmasına iki beste ile katılan Aktuğ, ikincilik ve yedincilik ödülü kazandı. 1979 yılında Cantekin ile Eurovision'a katıldı, 1981 yılında Giden Gençliğe ve Canım adlı şarkılarıyla ilk kırkbeşliğini çıkardı.1983 yılında Buğra Uğur'un bestesi ile Eurovision Türkiye birincisi olarak, Çetin Alp ile Almanya'da Türkiye'yi temsil etti. Birçok bestesi ve şarkı sözü çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Aktuğ, birçok reklam filminde ve dizide de rol aldı.Recep Aktuğ'nun Esen Müzik etiketiyle çıkmış ‘Alışma Bana’ ve ‘Siyah Gül’ adlı iki müzik albümü de bulunmaktadır. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Ender Bey’ karakteri ve ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizide ise ‘Hilmi Bey’ karakteri ile çok sevildi.