Recep İvedik 6’nın konusu ne? Kimler rol aldı?

Recep İvedik 6’nın konusu ne? Kimler rol aldı?
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı seyirci rekorları kıran Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 6 dün vizyona girdi. Recep İvedik 6’nın oyuncularını ve konusunu merak arama motorlarında “Recep İvedik 6’nın konusu ne?” sorusunu aratmaya başladı.

Recep İvedik serisiyle ünlenen komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 ile sinemaseverlerle buluştu.

Şahan Gökbakar tarafından canlandırılan Recep İvedik serisinin 6. Filmi Recep İvedik 6 geçtiğimiz gün vizyona girdi. Filmin vizyona girmesinin ardından Recep İvedik 6 filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu.

Peki Recep İvedik 6 adıyla sinemaseverlerle buluşan filmin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? Recep İvedik 6’nın ilk hafta hasılatları kaç oldu? işte ayrıntılar...

Kardeşi Gökhan Gökbakar’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmde başrolde Şahan Gökbakar, yer alırken, oyuncu kadrosunda Nurullah Çelebi, Somer Karvan, Furkan Bayraktar ve Mustafa Dok yer alıyor.

RECEP İVEDİK 6’NIN KONUSU NE?

Recep İvedik 6, Konya’ya giderken kendisini Kenya’da bulan Recep İvedik’in maceralarını konu ediyor. Recep İvedik’in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alır. Davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağırılmaktadır. Daveti memnuniyetle karşılayan Recep, arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak Konya’ya doğru yola koyulur. Daha yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşayan ikili, yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya’da bulur. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya’ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye’ye geri dönmenin yolunu arar. Bilmedikleri bir coğrafyada bulunan Recep ile Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında bulur. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep’in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.

RECEP İVEDİK 6'NIN FRAGMANI İZLENME REKORLARI KIRMIŞTI

Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Recep İvedik 6’nın fragmanı da yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kırmıştı.

Kimi izleyiciler ve sinema eleştirmenleri tarafından argo, küfür ve kalitesizlikle eleştirilen Recep İvedik serisi yeni filmiyle de belirli kesimlerin yine tepkisini çekeceğe benziyor.

RECEP İVEDİK 6'NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Şahan Gökbakar: Recep Ivedik

Nurullah Çelebi: Nurullah

Somer Karvan: Tur Rehberi

Furkan Bayraktar: Fazil