Recep Küçükizsiz okuyucularıyla buluşuyor

Recep Küçükizsiz okuyucularıyla buluşuyor
Ülkücü camianın sevilen isimlerinden biri olan yazar Recep Küçükizsiz, Ankara’da okuyucularıyla ‘Ülkücülerin Çilesi’ adlı kitabını imza gününde buluşuyor.

Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Recep Küçükizsiz, "Ülkücülerin Çilesi" kitabının imza gününde okuyucularıyla bir araya geliyor.

Ankara'da Kadim Dostlar Ülkü Kardeşliği Derneği’nde 22 Mart Saat: 15.00'da gerçekleştirilecek imza günü saat 22.00'a kadar sürecek.

dfserf.jpg

 

RECEP KÜÇÜKİZSİZ KİMDİR?

Recep Küçükizsiz, Adanalı olup ilk ve ortokulu memleketinde okudu. Adana Erkek Lisesi'nde başlayan lise tahsilini Kadirli ve Antakya'da okuyarak tamamlayabildi. 

Ülkücü olduğu için 3 kez hapse girdi. 12 Erylül darbesinden sonra tutuklanıp MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası'nda yargılandı. Alparslan Türkeş ile birlikte idamı istenen 220 ülkücüden birisiydi. Mamak Mahkemeleri'nde "iki idam, bir müebbet hapis" cezasına çarptırıldı. 

Adana, Mamak, Gaziantep, Bursa, Bayrampaşa gibi cezaevlerinde 11 yılı aşkın hapis yattı. Cezaevinde İktisat fakültesini bitirdi.

1991 senesinde, "Şartlı Salıverme Kanunu" gereği serbest bırakıldıysa da Yargıtay'ın "her idam cezası için 10 yıl yatılacak" şeklindeki kararı üzerine Almanya'ya iltica etti. Uzun yıllar Avrupa Türk Federasyonu'nda yönetici olarak görev yaptı. Evli ve dört çocuk babasıdır. 

2000 senesinde çıkarılan ve kamuoyunda "Rahşan affı" olarak bilinen kanundan "Cezaevlerinde yatan üç-beş çapulcu için hükümeti bozamam" diyerek Ülkücülerin faydalanmasını engelleyen Devlet Bahçeli'ye tepki olarak Yusufiyeliler Hareketini başlatıp, haksız bir şekilde cezaevlerinde yatmakta olan arkadaşlarının sesi oldu.