Recep Tayyip Erdoğan: Milletimiz her şeyin farkında

Recep Tayyip Erdoğan: Milletimiz her şeyin farkında
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da katıldığı ödül törenlerinde yaptığı konuşmasında, "Demokrasimize kurulan tuzakları aştık. Birileri hala anlamıyor olsa da milletimiz her şeyin farkında" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da 5. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, demokraside kurulan tuzakları aştıklarını belirterek, "Her ne kadar birileri Suriye'de ne yaptığımız, Doğu Akdeniz'de neyin peşinde olduğumuz, Libya'da ne aradığımızı anlamıyorsa da, milletimiz her şeyin farkındadır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, sosyal medyada yer alan mesajların kontrolsüz olduğunu belirterek, "Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü. Deprem sonrası bazı kendini bilmezler sosyal medyada alçakça mesajlar yayınladı. Ülkemizin ve milletimizin birlik beraberlik kardeşlik dayanışma içinde olması gereken dönemde içinde kini nefreti kusanlar mı var? Hemen bunları belirleyip sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz" dedi.

ORTA DOĞU PLANI'NA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günler ABD'li Başkan Donald Trump'ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile açıkladığı Orta Doğu Planı'na sert tepki gösterdi. Erdoğan, plana işgal projesi diyerek, "Bırakın bu yalanları, hayatınız bunlarla geçmiş; bir tarafta Donald Trump almış yanına malum kişiyi, toplayacakları alkışa bakıyorlar. O alkışlarla dünyanın kaderini siz değiştiremezsiniz. Filistin'in kaderini ise hiç değiştiremezsiniz. Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Bugün MGK toplantımızda basın açıklamamızda da özellikle bu konuya değindik. Kudüs satılık değildir.dedi.