Rektör 10 Kasım törenine böyle katıldı

Rektör 10 Kasım törenine böyle katıldı
Kütahya Tavşanlı’da düzenlenen 10 Kasım törenine spor kıyafet ve yamalı pantolonuyla katılan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Vural Kavuncu tepki çekti.

AK Parti Kütahya eski Milletvekili ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Vural Kavuncu, Ulu Önder Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümünde Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde düzenlenen törene katıldı. Ancak Kavuncu’nun törendeki kıyafetleri tartışma yarattı. Kavuncu, törene kırmızı spor mont ve dizlerinde yama bulunan spor pantolonla gitti.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre; aynı zamanda tıp doktoru olan ve daha önce Meclis’te sağlık komisyonu başkanlığı yapan Kavuncu’nun, protokol kurallarını bilmesine rağmen törene böyle gelmesi tepki çekti.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Dikiş ipliği bulunmayan, MR cihazı çalışmayan, hastanesi yerlerde sürünen Rektör, Atamız’ı anma törenine de bu şekilde katılıyor. Protokolü bilen, öğretim üyeliği ve iki dönem milletvekilliği ile TBMM Sağlık Komisyonu Başkanlığı yapmış bir kişinin, bu şekilde törene katılması kabul edilemez” dedi.