Remzi Özdemir dolar ve euroyu düşürmenin tek yolunu açıkladı

Remzi Özdemir dolar ve euroyu düşürmenin tek yolunu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası artış seyrini devam ettiren dolar bugün rekor tazeledi. Dolar dalgalı seyrini devam ettirirken 12,50 lira’ya kadar çıktı. Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Yeniçağ yazarı Remiz Özdemir doların 12.50’yi görmesi sonrası ekonomiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Özdemirin açıklamarı şu şekilde; 
“Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın faiz ile mücadele için dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yöntemi ısrarla devam ettireceğini açıklaması dolarda artık iplerin kopmasına neden oldu. Şuan da tam bir panik havas yaşanıyor.

Vatandaş cebindeki yüz lirayı korumak için dolar alıyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu saatten sonra Türk lirasındaki değer kaybını düşürmenin tek yolu IMF’e gitmektir. Türkiye’de bu şartlar altında IMF’e gitmeyeceğine göre Türk halkı kaderine terk edildi. Artık Türkiye derin bir fakirlik çukuruna doğru hızla ilerliyor."

“ASIL KRİZ 2022 YILINDA ŞUAN DA YAŞANAN BÜYÜK KRİZİN FRAGMANI”

Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir dönem başladı.

Dolar için artık 13, 14 hatta 15 lira hayal olmaktan çıktı. Asıl tehlike 2022 yılında Amerika’nın faiz artırımıyla gelecek. Türkiye daha halen kötüyü görmedi. Büyük kriz 2022 yılında yaşanacak. Şuan da yaşanan büyük krizin fragmanı”

İlgili Haberler